From online to reality in seconds.
alt text goes here

S weba

u stvarnost

za samo par sekundi.

Ispisivanje vaših najboljih trenutaka s društvenih mreža sada je jednako lako kao i objavljivanje. Izrađujte više fizičkih uspomena na prekrasnim dugotrajnim fotografijama, s pametnog telefona, digitalnog fotoaparata, SD kartica i još mnogo toga – s pomoću SELPHY kompaktnog fotopisača jednostavnog za uporabu.

Istražite novi pristup ispisivanju

Dodajte više boja svojim pričama, dijelite ih na mreži i izvan mreže. Istražite beskrajne mogućnosti ispisivanja omiljenih priča, kako bi mogle trajati duže od 24 sata! Primijenite naljepnice, slike, linije, tekst, boje – upotrijebite cijeli novi svijet proširene stvarnosti koji čeka da ga ispišete!

Explore a new world of printing

Najbolji prijatelj vaše društvene mreže

Kućni ljubimci znaju kako privući lajkove kako na internetu tako i u stvarnom životu. Sada možete najbolje trenutke svoga psa na društvenim mrežama ispisivati lako poput šetnje parkom. Budite kreativni! Napravite im njihove vlastite # i zabavite se ispisujući najljepše slike svog ljubimca; tako ćete biti sigurni da vaš najbolji frend neće propustiti ni trenutak njegovih avantura!

Your Instagram’s best friend

Ispisivanje bez poteškoća

Istraživanje je vaša druga priroda, dijeljenje također, ali ispisivanje vaših fotografija s weba ne mora biti tako ekstremno kao što su to vaše avanture. Možete samo zamisliti koliko je ono lako, a to stvari čini zabavnijima! Ispisujte prizore svojih istraživanja i podijelite ih s drugima, tako da svatko bude u tijeku s vašim najnovijim avanturama.

A printing without challenges

Selphy CP1300

S lakoćom oživite uspomene s pametnog telefona fotografijama vrhunske kvalitete koje će trajati doživotno.

Ovim prijenosnim Wi-Fi pisačem možete u tren oka kreirati trajne ispise s kompatibilnih pametnih uređaja, fotoaparata i još mnogo toga – gdje god se nalazili. Dijelite dragocjene uspomene na jedinstvene načine uz niz razmještaja na listu i opcija "miješanje".

SELPHY CP1300

Selphy CP1300

Za više informacija slijedite naše kanale na društvenim mrežama

Facebook