Canon i-SENSYS LBP7780Cx

i-SENSYS LBP7780Cx

Vrhunski A4 laserski pisač tvrtke Canon pruža brzinu od 32 ppm za ispis u boji i crno-bijelo. Tehnologija MEAP nove generacije čini ga višenamjenskim dodatkom korporacijskim radnim grupama koje imaju mnogo posla i ispisuju velike količine dokumenata.

Prednosti

  • Profesionalni laserski crno-bijeli i ispis u boji brzinom od 32 ppm
  • Razlučivost ispisa do 9600 x 600 dpi (ekvivalentno)
  • Nema čekanja uz tehnologiju brzog prvog ispisa
  • Kratko vrijeme do prvog ispisa od 10,4 sekunde
  • Ugrađeni MEAP
  • Kapacitet od 1100 listova
  • Automatski obostrani ispis
  • Podrška za mrežu

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Izuzetno učinkoviti, sigurni poslovni tijekovi rada


MEAP - naša Java platforma za razvoj aplikacija ugrađena je pa se model LBP7780Cx može uklopiti u rješenja kao što je uniFLOW, čime se pojednostavljuje upravljanje ispisom uz istovremeno smanjenje troškova.

Izuzetno brz pisač u boji


Štedite vrijeme uz ovaj izuzetno brzi laserski pisač koji ispisuje brzinom od 32 ppm (A4) u boji i crno-bijelo te ima vrijeme do prvog ispisa od 10,4 sekunde. Idealan za uporabu u korporacijskim radnim grupama s mnogo posla, način rada za brzu aktivaciju iz stanja mirovanja znači da više nećete morati čekati dokumente. Minimalistički dizajn omogućava uklapanje u bilo koji ured.

Rezultati vrhunske kvalitete


Postignite savršenu završnu obradu uz naprednu razlučivost ispisa od 9600 x 600 dpi i značajku AIR (Automatic Image Refinement - automatsko poboljšanje slike). Ona omogućava automatsko izglađivanje teksta i grafika.

Zaštita


Zaštitite svoje informacije naprednim značajkama koje su dostupne i kod modela naših višenamjenskih pisača imageRUNNER ADVANCE. Među njima su sukladnost s protokolom IPSec i standardom LAN IEEE 802.1x Uz opcionalni zaštićeni ispis u poštanski sandučić povjerljiv materijal neće dospjeti u pogrešne ruke.

Ušteda vremena


LCD s 5 redaka olakšava korištenje pisača. Kaseta za 500 listova i odlagač za 100 listova dio su standardne opreme. Dodatna kaseta za 500 listova pruža ukupnu zalihu papira od 1100 listova, što je dovoljno čak i za najveća radna opterećenja. Spremnik sve-u-jednom tvrtke Canon - koji sadrži toner i sve osnovne dijelove - može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi. Spremnik s crnim tonerom veće iskoristivosti znači da ćete tonere mijenjati još rjeđe.

Automatski obostrani ispis


Kako bi dokumenti imali profesionalan izgled, model LBP7780Cx automatski ispisuje s obje strane dokumenta, čime se štedi papir i smanjuju energetski troškovi.

Potpuna mrežna integracija


Uz ugrađenu gigabitnu Ethernet vezu i mogućnost jednostavne mrežne integracije olakšano je dijeljenje resursa za ispis i rukovanje zahtjevnim radnim opterećenjima. Model LBP7780Cx podržava i standardni PCL5e/6 i Adobe® Postscript ispis.

Izravni ispis s memorijskog uređaja


Model LBP7780Cx ispisuje s USB memorije uz podršku za Tiff, JPEG, PDF i XPS datoteke.

Dizajn koji štedi energiju


Model LBP7780Cx omogućava manji utjecaj na okoliš zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) vodećoj u klasi, čime se podržavaju nastojanja vezana uz zaštitu okoliša i održivost te smanjuju troškovi rada.
* TEC predstavlja tipičnu količinu struje koju uređaj potroši tijekom jednog tjedna. Testnu metodologiju određuje standard Energy Star®: http://www.eu-energystar.org.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP7780Cx, njegovim značajkama i mogućnostima.

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

High colour print quality

Vrlo kvalitetan ispis u boji

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionalna kaseta za papir

PCL Printing

PCL ispis

PostScript Printing

PostScript ispis

Optional Secure print

Opcionalni sigurni ispis

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon

Sljedeći koraci

Rješenja za mobilne uređaje

Jednostavno ispisujte s mobilnih uređaja

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan