Canon i-SENSYS LBP6030B

i-SENSYS LBP6030B

Cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač koji štedi prostor, dizajniran za osobnu upotrebu ili male urede. Tih je, pouzdan i izuzetno energetski učinkovit uz malu potrošnju energije, a pruža brz i vrlo kvalitetan ispis.

Prednosti

  • Cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač idealan za male ili kućne urede
  • Brz, vrlo kvalitetan crno-bijeli ispis brzinom od 18 stranica u minuti
  • Nema čekanja na ispis uz Quick First-Print
  • Moderan dizajn koji štedi prostor uljepšat će svaki radni stol
  • Uživajte u energetskoj učinkovitosti vodećoj u klasi

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP6030B

Crno-bijeli laserski pisač koji štedi prostor


Dizajniran tako da može stati na radni stol, ovaj, brz, kompaktan i cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač savršen je za osobnu upotrebu i male urede. Njegov elegantan dizajn moderne crne boje koji štedi prostor uključuje poklopac odlagača za papir koji se uvlači, a dimenzije su mu samo 364 x 249 x 198 mm (Š x D x V).

Brze, produktivne radne značajke


i-SENSYS LBP6030B kreće u akciju čim ga zatrebate zahvaljujući tehnologijama Quick First-Print tvrtke Canon koje jamče brzu aktivaciju iz stanja mirovanja. Uz vrijeme do prvog ispisa (FPOT) od samo 7,8 sekundi i profesionalne brzine laserskog ispisa od 18 ppm, nema čekanja na ispis, što znači da se brzo možete vratiti onome što je važno.

Izuzetna laserska kvaliteta


Uživajte u najoštrijem i najčišćem tekstu te najdetaljnijim grafikama zahvaljujući razlučivosti ispisa do 2400 x 600 dpi i automatskom poboljšanju slike. Naš MS (magnetni sferični) toner posebno je razvijen za optimalne rezultate ispis za ispisom.

Energetski učinkovit


Zahvaljujući tehnologiji fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon, ovaj energetski učinkoviti pisač koristi samo 0,8 W u stanju mirovanja, a zagrijavanje gotovo da i nije potrebno. Praktična prednja sklopka napajanja čini isključivanje lakim, pa se na taj način dodatno smanjuju troškovi potrošnje energije i negativan utjecaj na okoliš.

Tih rad


Zahvaljujući Canonovom dizajnu motora uređaj i-SENSYS LBP6030B tih je u pripravnom stanju i izuzetno tih tijekom rada, što znači da ćete se moći usredotočiti na rad bez ometanja.

Spremnik "sve-u-jednom"


Spremnik "sve-u-jednom" koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te pouzdani kvalitetni ispis. Originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače obuhvaća toner, bubanj i jedinice za čišćenje te se može zamijeniti u roku od nekoliko sekundi bez napora ili nereda.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6030B, njegovim značajkama i mogućnostima.

High print quality

Vrlo kvalitetan ispis

USB connection

USB veza

Sljedeći koraci

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Slike proizvoda služe isključivo u ilustracijske svrhe. Određene funkcije su opcionalne. Pojedinosti potražite u specifikacijama proizvoda ili ih zatražite od prodajnog predstavnika tvrtke Canon.