Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač koji štedi prostor i savršen je za osobnu uporabu. Pružajući kvalitetne ispise koje ne treba održavati, ovaj uređaj koji štedi energiju lako se koristi i izuzetno je tih.

Prednosti

  • Dizajn za uštedu prostora
  • 18 str/min, vrijeme prvog ispisa 7,8 s
  • Energetski učinkovit
  • Tih rad
  • Spremnik sve-u-jednom za rad bez potrebe za održavanjem

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP6020

Kompaktan i štedi prostor


Dizajniran tako da pristaje na radnom stolu, ovaj kompaktni i cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač savršen je za osobnu uporabu. Njegov elegantni dizajn koji štedi prostor uključuje poklopac odlagača za papir koji se uvlači, a dimenzije su mu samo 359 x 249 x 198 mm (Š x D x V)

Produktivne radne značajke


Iskoristite prednosti profesionalnih brzina laserskog ispisa od 18 ppm. Tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon osigurava brzi oporavak iz stanja mirovanja, a uz vrijeme prvog ispisa od samo 7,8 sekundi brzo se možete vratiti važnim stvarima, bez čekanja ispisa.

Izuzetna laserska kvaliteta


Isporučujte najoštriji i najčišći tekst te najdetaljnije grafike zahvaljujući razlučivosti ispisa od 2400 x 600 dpi i automatskom poboljšanju slike. Naš MS (magnetni sferični) toner posebno je razvijen za optimalne rezultate ispis za ispisom.

Učinkovit i tih


Ovaj energetski učinkovit pisač troši tek 0,8 W u stanju mirovanja. Praktična prednja sklopka napajanja čini isključivanje lakim, pa se na taj način dodatno smanjuju troškovi potrošnje energije. Zahvaljujući Canonovom jedinstvenom dizajnu motora uređaj i-SENSYS LBP6020 je tih u stanju pripravnosti i izuzetno tih tijekom rada, što znači da ćete se moći usredotočiti na svoj rad bez ometanja.

Spremnik sve-u-jednom


Sve-u-jednom spremnik s tintom koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te stalni kvalitetni ispis. Zamijenite kompaktni spremnik s tintom, koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje, u roku od nekoliko sekundi originalnim Canon spremnikom za tintu za laserske pisače i vaš pisač bit će kao nov.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP6020, njegovim značajkama i mogućnostima.

High print quality

Vrlo kvalitetan ispis

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

USB connection

USB veza