Canon Connect Station CS100

Jednostavan način za spremanje, pregledavanje i dijeljenje fotografija i videozapisa na jednom mjestu

Otkrijte jednostavan način za spremanje i dijeljenje fotografija i videozapisa kod kuće te uživanje u njima. Prebacite svoje najnovije avanture jednim dodirom fotoaparata koji podržava NFC ili jednostavno prenosite i preuzimajte fotografije s pametnog uređaja s aplikacijom Connect Station. Možete uživati u prikazima na svom HD televizoru ili dijeliti sadržaje s prijateljima i obitelji online.

0%

  Povežite se uz Canon

  UVOZ

  Import

  Jednostavan uvoz fotografija s više uređaja

  Uvoz fotografija s više uređaja jednostavan je zahvaljujući tome što Connect Station podržava NFC i Wi-Fi, aplikaciju Connect Station za pametne uređaje, USB povezivanje i memorijske kartice. Zahvaljujući HDMI izlazu možete uživati u Full HD snimkama na zaslonu televizora. .

  POHRANA

  Store

  Uživajte u fotografijama i videozapisima s raznih uređaja na jednom mjestu

  Fotografije i videozapise s fotoaparata i računala, kao i fotografije s pametnog telefona i drugih uređaja možete pohranjivati na tvrdi disk uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB.

  DIJELJENJE

  Fotografije možete postavljati na društvene mreže, u informatički oblak ili na drugi Connect Station

  Uživajte u prikazu Full HD snimaka te ih brzo i jednostavno podijelite na društvenim mrežama, u informatički oblak ili na drugi Connect Station.

  Share

  Jednostavan prijenos slika

  Brz uvoz fotografija s fotoaparata koji podržava NFC, računala, memorijskih kartica i USB uređaja

  Tehnologije NFC i Wi-Fi omogućavaju jednostavan prijenos najnovijih fotografija i videozapisa iz aplikacije Connect Station s fotoaparata ili kamkordera tvrtke Canon koji podržava NFC jednim dodirom. Bežično uvezite postojeće fotografije iz biblioteke na svom računalu putem svoje kućne Wi-Fi mreže ili putem utora za memorijske kartice i USB veze za uvoz najnovijih uradaka s više uređaja. To znači kako možete trenutačno uživati u svim dragocjenim trenucima na velikom zaslonu u svom dnevnom boravku.

  Namjenska aplikacija za pametne uređaje

  Brzo i jednostavno preuzimanje datoteka i prijenos s pametnih uređaja

  Preuzmite besplatnu aplikaciju Connect Station za iOS i Android uređaje i automatski se povežite sa svojim pametnim uređajem za brzo i jednostavno pretraživanje, prijenos i dijeljenje datoteka. Možete jednostavno preuzimati ili prenositi slike i videozapise* te ih pregledavati i organizirati putem jednostavnog sučelja uređaja Connect Station koje je optimizirano za tablete i telefone.

  Držite sve na jednom mjestu

  Spremite fotografije i videozapise s raznih uređaja na jedno mjesto

  Preuzmite sve svoje fotografije i videozapise na jedno mjesto zahvaljujući priključcima za više uređaja i tvrdom disku uređaja Connect Station kapaciteta 1 TB. Jednostavno sučelje olakšava organiziranje fotografija u albume uz jednostavan prikaz fotografija i videozapisa. Za dodatnu sigurnost, podatke možete kopirati na vanjski tvrdi disk kapaciteta 1 TB.

  one-place

  Dijeljenje bez napora

  Fotografije možete postavljati na društvene mreže, u informatički oblak ili na drugi Connect Station
  Brzo i jednostavno dijelite fotografije i videozapise na društvenim mrežama ili na drugom uređaju Connect Station. Sadržaj možete jednostavno podijeliti i kopirati prijenosom u usluge informatičkog oblaka ili na društvene mreže kao što su Flickr®, Facebook™ i Google™. Zahvaljujući HDMI izlazu možete uživati u Full HD snimkama s članovima obitelji i prijateljima na zaslonu televizora.

  share-to-connect

  Bežični ispis

  Izravan ispis s uređaja Connect Station na bežični pisač

  Pretražite. Odaberite. Ispišite. Connect Station povezuje vas s bežičnim pisačem i daje vam slobodu ispisa fotografija kako biste ih mogli staviti na zid ili podijeliti s članovima obitelji i prijateljima. Jednostavno pregledajte fotografije na televizoru i odaberite one koje želite ispisati.  * Mogućnost dijeljenja videozapisa uz aplikaciju Connect Station bit će dostupna u proljeće 2017.

  wireless-printers

  Tehnički podaci

  Saznajte više o modelu Connect Station CS100, njegovim značajkama i mogućnostima.

  Uvoz fotografija i videozapisa putem Wi-Fi i NFC veze

  Uvoz fotografija i videozapisa putem Wi-Fi i NFC veze

  Slanje i primanje

  Šaljite na druge uređaje Connect Station i primajte s njih

  Potpuno povezivanje

  Potpuno povezivanje

  Kapacitet od 1 TB

  Kapacitet od 1 TB

  Prikaz potpunih tehničkih podataka

  Preporučeno za vas

  Kompatibilni proizvodi

  Moglo bi vam se svidjeti...

  eosbeginners

  EOS za početnike

  Prijeđite na DSLR fotografiranje te uživajte u kreativnijoj kontroli pomoću fotoaparata koji je jednostavan za upotrebu i osigurava fotografije i videozapise odličnog izgleda.

  03

  Registrirajte svoj proizvod

  Registrirajte svoj proizvod da bi vaši proizvodi tvrtke Canon uvijek bili ažurirani i podržani.