Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Zahvaljujući ovom kompaktnom crno-bijelom laserskom pisaču možete dobiti brzi ispis, kopije i skenirane dokumente izravno sa svoje radne površine, kad god to poželite. Idealan je za korištenje kod kuće i za male urede jer lako se koristi i energetski je učinkovit.

Prednosti

  • Stolni crno-bijeli laserski uređaj 3-u-1: ispis, kopiranje i skeniranje
  • Moderan, privlačan dizajn
  • Okomiti zaslon jednostavan za korištenje
  • 18 str/min, vrijeme prvog ispisa 7,8 s
  • Energetski učinkovit

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF3010

Iznimno kompaktan, modernog dizajna


Elegantan i moderan dizajn crne boje čini model MF3010 iznimno inteligentnim višenamjenskim laserskim uređajem 3-u-1. Crno-bijeli pisač visoke kvalitete, skener i kopirni uređaj u jednoj jedinici koja štedi prostor. Brz i ekonomičan za rad, ovaj privlačan kompaktni uređaj lako se uklapa na svaki radni stol. Savršen je za korisnike u malom ili kućnom uredu kojima su uz pisač potrebni i drugi uređaji, a ujedno žele uštedjeti vrijeme i novac.

Lak za korištenje


Zahvaljujući jednostavnom, okomitom zaslonu, uređajem MF3010 možete upravljati bez ustajanja sa svog radnog mjesta. Na taj način uštedjet ćete vrijeme i trud jer za pristup značajkama ne morate stajati iznad uređaja.

Kvaliteta i brzina


Možete računati na kvalitetan profesionalan laserski ispis s poboljšanom rezolucijom ispisa do 1200 x 600 dpi. Pojedinosti se tako bogatije prikazuju i dobiva se oštriji tekst i uglađenija grafika. Kod brzine crno-bijelog ispisa od 18 str/min dokumente nećete morati dugo čekati. Tehnologija brzog prvog ispisa tvrtke Canon znači i brzo vrijeme prvog ispisa od 7,8 sekundi.

Raznovrsno skeniranje i kopiranje u boji


Povećajte svoju učinkovitost zahvaljujući visokokvalitetnom skeneru u boji. Olakšava skeniranje i kopiranje vaših dokumenata - uz trenutno poboljšanje produktivnosti. S prvim ispisom za manje od 12 sekundi više nećete gubiti svoje vrijeme. Datoteke i fotografije mogu se skenirati izravno u e-poštu ili pretraživu PDF datoteku pomoću programa MF Toolbox, čime se omogućuje njihovo lako i brzo pretraživanje.

Ušteda energije i smanjenje troškova


Potpuno ekonomičan uređaj MF3010 utire put energetskoj učinkovitosti, bez kompromisa na radnim značajkama - i tako omogućuje uštedu novaca kao i smanjenje emisije ugljičnog dioksida. Višenamjenski uređaj sukladan je standardu Energy Star zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) od 0,6 kWh. U stanju mirovanja troši tek 1,4 W energije.

Spremnik sve-u-jednom


Za rad bez potrebe za održavanjem te stalni kvalitetni ispis, svi glavni dijelovi nalaze se u kućištu jednog kompaktnog spremnika. Ovaj spremnik sve-u-jednom, toner, bubanj i jedinice za čišćenje koje se u njemu nalaze, zamjenjuju se lako i bez prljanja u sekundi. Upotrijebite originalni spremnik za laserski ispis tvrtke Canon i vaš višenamjenski uređaj bit će kao nov.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF3010, njegovim značajkama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Professional Scan quality

Profesionalna kvaliteta skeniranja

USB connection

USB veza

Sljedeći koraci

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan

Srodni proizvodi

Spremnici za i-SENSYS