Canon i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010

Zahvaljujući ovom kompaktnom crno-bijelom laserskom pisaču možete dobiti brzi ispis, kopije i skenirane dokumente izravno sa svoje radne površine, kad god to poželite. Idealan je za korištenje kod kuće i za male urede jer lako se koristi i energetski je učinkovit.

Prednosti

  • Stolni crno-bijeli laserski uređaj 3-u-1: ispis, kopiranje i skeniranje
  • Moderan, privlačan dizajn
  • Okomiti zaslon jednostavan za korištenje
  • 18 str/min, vrijeme prvog ispisa 7,8 s
  • Energetski učinkovit

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS MF3010

Iznimno kompaktan, modernog dizajna


Elegantan i moderan dizajn crne boje čini model MF3010 iznimno inteligentnim višenamjenskim laserskim uređajem 3-u-1. Crno-bijeli pisač visoke kvalitete, skener i kopirni uređaj u jednoj jedinici koja štedi prostor. Brz i ekonomičan za rad, ovaj privlačan kompaktni uređaj lako se uklapa na svaki radni stol. Savršen je za korisnike u malom ili kućnom uredu kojima su uz pisač potrebni i drugi uređaji, a ujedno žele uštedjeti vrijeme i novac.

Lak za korištenje


Zahvaljujući jednostavnom, okomitom zaslonu, uređajem MF3010 možete upravljati bez ustajanja sa svog radnog mjesta. Na taj način uštedjet ćete vrijeme i trud jer za pristup značajkama ne morate stajati iznad uređaja.

Kvaliteta i brzina


Možete računati na kvalitetan profesionalan laserski ispis s poboljšanom rezolucijom ispisa do 1200 x 600 dpi. Pojedinosti se tako bogatije prikazuju i dobiva se oštriji tekst i uglađenija grafika. Kod brzine crno-bijelog ispisa od 18 str/min dokumente nećete morati dugo čekati. Tehnologija brzog prvog ispisa tvrtke Canon znači i brzo vrijeme prvog ispisa od 7,8 sekundi.

Raznovrsno skeniranje i kopiranje u boji


Povećajte svoju učinkovitost zahvaljujući visokokvalitetnom skeneru u boji. Olakšava skeniranje i kopiranje vaših dokumenata - uz trenutno poboljšanje produktivnosti. S prvim ispisom za manje od 12 sekundi više nećete gubiti svoje vrijeme. Datoteke i fotografije mogu se skenirati izravno u e-poštu ili pretraživu PDF datoteku pomoću programa MF Toolbox, čime se omogućuje njihovo lako i brzo pretraživanje.

Ušteda energije i smanjenje troškova


Potpuno ekonomičan uređaj MF3010 utire put energetskoj učinkovitosti, bez kompromisa na radnim značajkama - i tako omogućuje uštedu novaca kao i smanjenje emisije ugljičnog dioksida. Višenamjenski uređaj sukladan je standardu Energy Star zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) od 0,6 kWh. U stanju mirovanja troši tek 1,4 W energije.

Spremnik sve-u-jednom


Za rad bez potrebe za održavanjem te stalni kvalitetni ispis, svi glavni dijelovi nalaze se u kućištu jednog kompaktnog spremnika. Ovaj spremnik sve-u-jednom, toner, bubanj i jedinice za čišćenje koje se u njemu nalaze, zamjenjuju se lako i bez prljanja u sekundi. Upotrijebite originalni spremnik za laserski ispis tvrtke Canon i vaš višenamjenski uređaj bit će kao nov.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF3010, njegovim značajkama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Professional Scan quality

Profesionalna kvaliteta skeniranja

USB connection

USB veza

Brošura

Sljedeći koraci

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Easy Service Plan