Canon i-SENSYS FAX-L150

i-SENSYS FAX-L150

Kompaktan i moderan faks koji se lako koristi i održava. Osiguravajući produktivnost i pouzdane radne značajke te mnoštvo profesionalnih značajki faksiranja, idealno je rješenje za male i srednje tvrtke.

Prednosti

  • Kompaktan i moderan Super G3 faks
  • Memorija faksa za primanje i slanje 512 stranica*
  • 15 brzinskih tipaka i 100 kodiranih brojeva
  • Automatski uređaj za ulaganje dokumenata kapaciteta 30 stranica
  • Intuitivni LCD koji se lako koristi
  • Spremnik sve-u-jednom
  • Energetski učinkovit

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS FAX-L150

Brzo, isplativo faksiranje


Smanjite troškove komunikacije na najmanju moguću mjeru uz Super G3 faks koji šalje dokumente brzinom od samo 3 sekunde po stranici*. S obzirom na to da se faksovi mogu slati i primati u najkraćem mogućem vremenu, telefonska linija je slobodna.

Veća učinkovitost


U memoriju od 512 stranica* bez problema se mogu pohraniti svi dolazni dokumenti, tako da faksove možete ispisati poslije u slučaju da nestane papira ili tonera. Dugački dokumenti također se mogu skenirati u memoriju radi automatskog slanja, čime se smanjuju vrijeme slanja i troškovi faksiranja.

Brz, jednostavan rad


Biranje ne može biti jednostavnije, čak i kad su u pitanju neiskusni korisnici, jer se svim brojevima koje često koristite može pristupiti uz 15 brzinskih tipaka i 100 memorijskih mjesta za kodirano biranje. Jasan, intuitivan LCD s 5 redaka čini ovaj faks naročito jednostavnim za korištenje.

Produktivniji rad


Zahvaljujući automatskom ulagaču dokumenata kapaciteta 30 stranica korisnici mogu faksirati ili kopirati dugačke dokumente u jednom potezu, umjesto njihovog ulaganja stranicu po stranicu. Odlagač papira kapaciteta 150 listova štedi vrijeme jer ne morate dodavati papir.

Brzi ispis i kopiranje


Ovaj faks uređaj pomoću USB veze možete koristiti i kao produktivni laserski pisač koji ispisuje 18 stranica u minuti. Tehnologija Quick First Print osigurava kratko vrijeme zagrijavanja iz stanja mirovanja. Možete i kopirati dokumente pri brzini od 11,8 stranica u minuti.

Jednostavno održavanje


i-SENSYS FAX-L150 ima ekonomični spremnik "sve-u-jednom" koji sadrži toner, bubanj i sve osnovne dijelove. Jednostavno zamijenite spremnik u roku od nekoliko sekundi - nema nereda niti napora. Ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon, možete biti sigurni u stalnu visoku kvalitetu ispisa

Izuzetna energetska učinkovitost


Ovaj ekološki prihvatljiv faks ima energetsku učinkovitost vodeću u klasi jer troši samo 1,5 W u stanju mirovanja.

* Temelji se na standardnoj tablici ITU-T br. 1

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS FAX-L150, njegovim značajkama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

Automatic Document Feeder

Automatski ulagač dokumenata

Brošura

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto odabrati originalne spremnike za laserske pisače tvrtke Canon?

Saznajte više