EOS dodatna oprema

Canon Speedlite 600EX II-RT

Preuzmite potpunu kontrolu čak i u najzahtjevnijim situacijama.

Prednosti

 • Snimajte brže i duže

 • Pouzdane radne značajke bilo da je na fotoaparatu ili odvojena od njega

 • Kreativno osvjetljenje odvojeno od fotoaparata iz bilo kojeg smjera pomoću bežične radijske kontrole

 • Snažan rad uz brojku vodilju 60 (ISO 100, m)

 • Lako se koristi uz intuitivne kontrole i zaslon s informacijama

Detaljne značajke

 • Snimajte brže i duže

  Bljeskalica Speedlite 600EX II-RT pruža beskompromisne radne značajke, što je čini idealnim partnerom za EOS-1D X Mark II. Kontinuirano koristite bljeskalicu do 50 % više u usporedbi s modelom Speedlite 600EX-RT te dodajte bateriju CP-E4N za još duže kontinuirano snimanje.

 • Pouzdane radne značajke bilo da je na fotoaparatu ili odvojena od njega

  Poboljšani algoritam za kontrolu bljeskalice pomaže u sprječavanju pregrijavanja, a Quick Flash omogućuje okidanje bljeskalice Speedlite 600EX II-RT čak i ako se nije potpuno napunila, tako da nećete propustiti jedinstveni trenutak. Glava za zumiranje i odbijanje svjetlosti osigurava usklađenost pokrivenosti bljeskalice i objektiva koji se koristi te omogućuje odbijanje svjetlosti od zidova i stropova radi postizanja prirodnijih rezultata. Bljeskalica Speedlite 600EX II-RT otporna je na vremenske uvjete u jednakoj mjeri kao i EOS-1D X Mark II, tako da možete nastaviti snimati čak i u zahtjevnim uvjetima.Priložen je adapter za odbijanje svjetlosti za mekše osvjetljenje prilikom snimanja portreta, dok filtri u boji koji se lako postavljaju pomažu u ravnoteži bljeskalice i okolnog osvjetljenja.

 • Kreativno osvjetljenje neovisno o fotoaparatu iz bilo kojeg smjera

  Simulirajte svjetlost koja dopire iz bilo kojeg smjera tako da Speedlite 600EX II-RT postavite odvojeno od fotoaparata. Okidajte bljeskalicu s udaljenosti od 30 m, koristeći ugrađenu radijsku vezu ili optičku kontrolu te opcijski bežični okidač Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Više bljeskalica Speedlite 600EX II-RT može se koristiti zajedno (pojedinačno ili u grupama), a može se i kombinirati s drugim bljeskalicama tvrtke Canon kao što je Speedlite 430EX III-RT.

 • Snažan rad uz brojku vodilju 60 (ISO 100, m)

  Speedlite 600EX II-RT ima veliku snagu pa vas nikada neće razočarati. Idealna je za osvjetljenje velikih prostora te odbijanje svjetlosti od zidova i stropova radi postizanja mekših, prirodnijih rezultata. Priložen je adapter za odbijanje koji svjetlost bljeskalice čini još mekšom. Jedinica se tiho obnavlja za samo 3,3 s, a opcionalna baterija CP-E4N još više skraćuje to vrijeme.

 • Lako se koristi uz intuitivne kontrole i zaslon s informacijama

  Prilagodljivi kontrolni kotačić omogućuje brzu prilagodbu kada morate brzo raditi, dok veliki, osvijetljeni zaslon pruža brz pregled važnih informacija o snimanju. Status punjenja svih bežičnih bljeskalica u grupi prikazuje se na zaslonu glavne jedinice Speedlite 600EX II-RT.