Canon PowerShot SX710 HS

Savršeni suputnik

Spremite u džep ovaj snažni, kompaktni fotoaparat s vrhunskim zumiranjem za putovanja i bit ćete spremni za snimanje predivnih fotografija i videozapisa koje ćete htjeti dijeliti. Objektiv sa zumiranjem od 30x i napredne značajke pomažu vam u snimanju dragocjenih uspomena uz vrhunske detalje.

0%

  Videozapis s opisom značajki uz Cup of Couple

  Kompaktan fotoaparat s izuzetno velikim zumiranjem od 30x koji možete nositi svuda

  Ovaj izuzetno kompaktni fotoaparat koji se može nositi u džepu tako je mali da ga lako možete nositi svuda, što ga čini idealnim partnerom na putovanjima. Više se približite akciji uz impresivne detalje koje nudi optičko zumiranje od 30x i ZoomPlus od 60x, dok Advanced Zoom Framing Assist jednostavno optimalno kadrira za vas.

  Oštri rezultati svaki put

  Snimajte oštre, detaljne fotografije i videozapise, čak i kada snimate pri punom zumiranju ili iz ruke pri slabom osvjetljenju, zahvaljujući inteligentnom optičkom stabilizatoru slike u 5 osi koji se prilagođava svakoj situaciji.

  Povežite se i pošaljite fotografije na pametni telefon ili ih postavite na društvene mreže

  Dijeljenje bez napora

  Dijeljenje slika jednostavno je. Brzo možete prenijeti fotografije i videozapise na pametne telefone, tablete ili Canon Connect Station koristeći Wi-Fi i NFC, a možete ih i prenijeti na društvene mreže izravno s fotoaparata.

  Daljinsko snimanje

  Lako ćete se naći na grupnim snimkama ili snimati fotografije divljih životinja zahvaljujući značajci Remote Capture koja vam omogućava upravljanje fotoaparatom s pametnog telefona ili tableta.

  Jednostavna izrada sigurnosnih kopija snimki

  Bežično izrađujte sigurnosne kopije dragocjenih novih slika na bilo kojem mjestu u informatičkom oblaku koristeći Image Sync te uskladite s osobnim računalom i pametnim telefonom.

  Postignite predivne snimke u svim uvjetima

  HS sustav objedinjuje senzor s 20,3 megapiksela i snažni DIGIC 6 procesor za živopisne, oštre i jasne snimke u svakoj situaciji. Omogućit će vam da uhvatite pravu atmosferu, čak i u tamnim scenama, s preciznim bojama, niskom razinom šuma i bez potrebe za upotrebom bljeskalice.

  Jednostavno snimanje detaljnih, kreativnih snimaka u bilo kojoj situaciji

  Vaše snimke bit će predivne, jasne i oštre, čak i pri slabom osvjetljenju, zahvaljujući HS sustavu koji kombinira CMOS senzor s 20,3 megapiksela i pozadinskim osvjetljenjem i snažni procesor DIGIC 6 za brz rad i superiornu kvalitetu slike nevjerojatnih detalja.

  Realistični videozapisi dodirom tipke

  Lako snimajte uglađene, vrlo kvalitetne Full HD videozapise (60p/30p) jednim dodirom tipke za snimanje videozapisa. Možete snimati zapanjujuće snimke čak i pri slabom osvjetljenju zahvaljujući naprednom smanjenju šuma, dok dinamički stabilizator slike u 5 osi održava snimke stabilnima čak i dok hodate ili trčite.

  Videozapis od 60p

  Snimajte oštre i jasne snimke objekata koji se brzo kreću te uživajte u uglađenijim, bogatijim prijelazima uz Full HD 60p videozapise.

  Prikaz videozapisa

  Kratki isječci / Story Highlights

  Kreirajte zabavne i živahne videozapise uz Short Clip Movie ili koristite način rada Story Highlights za izradu dojmljivih filmova od fotografija i videozapisa.

  Prikaz videozapisa

  Naglašavanje obrisa pri ručnom izoštravanju (MF Peaking)

  Ostvarite savršeno ručno izoštravanje uz značajku vršnih vrijednosti ručnog izoštravanja koja preciznu prilagodbu čini jednostavnom jasnim naglašavanjem izoštrenog subjekta.

  Prikaz videozapisa

  Širok raspon automatskih i ručnih načina rada potaknut će vašu kreativnost

  Razvijte svoje fotografske vještine i kreativnost uz potpunu ručnu kontrolu ili prepustite fotoaparatu da odradi posao umjesto vas. U načinu rada Creative Shot automatski se snima šest fotografija, a na pet od njih primjenjuju se filtri i efekti za zabavne rezultate. Isprobajte i način rada Hybrid Auto koji prije svake fotografije snima videozapis u trajanju od četiri sekunde i kasnije ih spaja u zanimljiv prikaz vašeg dana.

  Creative Shot

  Snimite isti objekt na razne umjetničke načine pomoću značajke Creative Shot koja omogućava primjenu filtara i efekata na pet dodatnih slika originalnog objekta.

  Smart Auto

  Snimanje odličnih fotografija i videozapisa jednostavno je uz način rada Smart Auto koji bira savršene postavke fotoaparata bez obzira na prizor.

  Hybrid Auto

  Ostvarite savršeno ručno izoštravanje uz značajku vršnih vrijednosti ručnog izoštravanja koja preciznu prilagodbu čini jednostavnom jasnim naglašavanjem izoštrenog objekta.

  Prikaz videozapisa

  Ručna kontrola

  Napravite sljedeći korak u kreativnoj fotografiji uz ručnu kontrolu ekspozicije.

  Tehnički podaci

  Snažno zumiranje od 30x s izrazito širokokutnim objektivom

  Snažno zumiranje od 30x s izrazito širokokutnim objektivom

  Zumiranje do 60x uz sjajnu kvalitetu

  Zumiranje do 60x uz sjajnu kvalitetu

  Odlične snimke pri slabom osvjetljenju

  Odlične snimke pri slabom osvjetljenju

  CMOS senzor s 20,3 megapiksela

  CMOS senzor s 20,3 megapiksela

  Moćna DIGIC obrada

  Moćna DIGIC obrada

  Stabilne snimke u svakoj situaciji

  Stabilne snimke u svakoj situaciji

  Bežično dijelite slike i pravite njihove rezervne kopije

  Bežično dijelite slike i pravite njihove rezervne kopije

  NFC pojednostavljuje dijeljenje pametnim telefonom

  NFC pojednostavljuje dijeljenje pametnim telefonom

  Fluidniji videozapisi od 1080p

  Fluidniji videozapisi od 1080p

  Snimajte kratke isječke s efektima reprodukcije

  Snimajte kratke isječke s efektima reprodukcije

  GPS putem mobilnog uređaja

  GPS putem mobilnog uređaja

  Udaljeno snimanje

  Udaljeno snimanje

  Prikaz potpunih tehničkih podataka

  Moglo bi vam se svidjeti...

  Wi-Fi

  Otkrijte više o asortimanu kompaktnih Wi-Fi fotoaparata tvrtke Canon.

  Registrirajte svoj proizvod

  Recite nam nešto o sebi i prijavite se za bilten You Connect tvrtke Canon koji je pun inspiracija, vijesti i savjeta.

  Dođite i uvjerite se

  Priče

  Dođite i uvjerite se

  Tehnike

  Istražite ovdje