XF200

Kombinirajući vrhunsku kvalitetu slike sa sigurnošću i svestranošću snimanja u dva formata, kamkorder XF200 napravljen je za kreiranje HD sadržaja. Kompaktan i lagan, idealan je za svakog korisnika.

Prednosti

  • Širokokutni objektiv za zumiranje od 20x, f/1,8, pruža zapanjujuće snimke s velike udaljenosti
  • HD CMOS Pro senzor pruža izvanrednu kvalitetu slike, čak i pri slabom osvjetljenju
  • Kompaktan, lagan dizajn s upravljanjem s 3 prstena na objektivu i rukohvatom koji se može okretati
  • OLED zaslon i tražilo s 1,23 milijuna točkica omogućavaju precizno praćenje
  • Lako dijelite sadržaj putem ugrađene Wi-Fi ili Ethernet veze; snimajte proxy datoteke izravno na druge uređaje
  • Snimanje u dva formata: standardni MPEG2 kodek za emitiranje pri brzini 50 Mb/s te mp4 snimanje u HD ili SD razlučivosti
  • Wide DR gamma pomaže da se izbjegne prevelika ekspozicija
  • Snimanje 4-kanalnog zvuka; 2 XLR ulaza
  • Način rada za infracrveno snimanje, s poboljšanom IR svjetiljkom
  • Bilježenje GPS podataka o lokaciji (opcionalna dodatna oprema)

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XF200

Napredni sustav za snimanje tvrtke Canon


Model XF200 ima napredan sustav koji omogućava pružanje izvanrednih snimaka i brzinu za sve situacije snimanja. Širokokutni objektiv od 26,8 mm sa zumiranjem od 20x približava vas akciji, dok dinamička optička stabilizacija slike kompenzira podrhtavanje u 5 smjerova radi pružanja izuzetno stabilnih snimaka.

HD CMOS Pro senzor tvrtke Canon u kombinaciji s procesorom DIGIC DV 4 pruža snimke zapanjujuće kvalitete, čak i pri slabom osvjetljenju, kao i izvanredan dinamički raspon i realističnu reprodukciju boja. Wide DR Gamma pomaže u smanjenju prevelike ekspozicije, dok način rada infracrvenog snimanja znači da se kamkorder lako može koristiti noću, što je idealno za videografe koji snimaju divlje životinje.

Kvaliteta slike nadopunjena je naprednim funkcijama zvuka uz podršku za snimanje 4-kanalnog Linear PCM zvuka.

Udobnost i precizna kontrola


Model XF200 kompaktne je veličine, nenametljiv i predstavlja užitak za upotrebu zahvaljujući 3 prstena na objektivu i rukohvatu koji se može okretati, a pruža i impresivno mogućnosti praćenja. OLED zaslon s razlučivošću od 1,23 milijuna točkica pregledan je, čak i pod jarkom sunčevom svjetlošću, te pruža bolja vremena odziva, definiciju, kontrast i reprodukciju boja u odnosu na LCD zaslone. Veliko elektroničko tražilo od 1,14 cm (0,45") s 1,23 milijuna točkica može se nagnuti do 68 ° kako bi se zadovoljili različiti položaji snimanja.

Raznovrsne mogućnosti snimanja


Značajka snimanja u dva formata kod modela XF200 pruža prilagodljivost, brzinu i sigurnost podataka. Materijal se može snimati istovremeno u dva različita formata, pružajući trenutno rezervno kopiranje i dodatne mogućnosti slanja. Full HD snimke mogu se pohraniti na dvije CF kartice koristeći MPEG2 kodek pri brzini 50 Mb/s koji je standardan za emitiranje, dok se mp4 verzija može spremiti na SD karticu u Full HD ili nižoj razlučivosti, što je idealno za brzi prijenos datoteka primjerice prilikom snimanja vijesti. Moguće je i usmjeravati proxy datoteke niske razlučivosti izravno na drugi uređaj kao što je pametni telefon.

Integracija i dijeljenje


Dijeljenje sadržaja jednostavno je zahvaljujući ugrađenoj Wi-Fi i Ethernet vezi. Snimljeni materijal može se pregledati na drugom uređaju kao što je tablet ili pametni telefon te prenijeti izravno putem FTP protokola.

Ova mogućnost povezivanja omogućava i daljinsku kontrolu kamkordera putem web-preglednika, a može se konfigurirati i žični daljinski upravljač RC-V100 tvrtke Canon.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XF200, njegovim značajkama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

20x Optical Zoom

Optičko zumiranje od 20x

Dynamic Optical Image Stabiliser

Dinamički optički stabilizator slike

Rotating Grip

Rukohvat koji se može okretati

WiFi Cert

Wi-Fi daljinsko upravljanje i lako dijeljenje

MXF 50Mbps

MXF, 50 Mb/s

4-2-2

4:2:2

MP435MBPS

Snimanje u MP4 formatu brzinom od 35 Mb/s

CPN.jpeg

Profesionalna mreža tvrtke Canon

Nadahnuće, edukacija, informacije o proizvodima i sveobuhvatne novosti za profesionalne fotografe i videografe tvrtke Canon, kao i napredne entuzijaste diljem svijeta.