Canon LEGRIA HF R76

LEGRIA HF R76

Ovaj kompaktan i jednostavan kamkorder s podrškom za Wi-Fi i NFC omogućava reprodukciju videozapisa izvrsne kvalitete zahvaljujući snažnim tehnologijama uz koje će vaši videozapisi automatski izgledati najbolje moguće. Savršeno za dijeljenje obiteljskih trenutaka.

Canon LEGRIA HF R76

Prednosti

  • Jednostavno snimanje i dijeljenje dragocjenih trenutaka
  • Snažna tehnologija za videozapise vrhunske kvalitete
  • Jednostavno snimanje kreativnih snimki
  • Sjajan zvuk u skladu sa slikom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LEGRIA HF R76

Jednostavno snimanje i dijeljenje


Uživajte u udobnom snimanju i jednostavnoj, intuitivnoj kontroli za upravljanje prstima na velikom, svijetlom kapacitivnom dodirnom zaslonu. Istovremeno snimanje u AVCHD i mp4 formatima te jednostavno povezivanje s pametnim uređajima putem Wi-Fi i NFC veza omogućava udaljeno snimanje i jednostavno dijeljenje mp4 datoteka s prijateljima i putem društvenih mreža.

Vrhunska kvaliteta


Brojne snažne tehnologije jamče zapanjujuću kvalitetu Full HD videozapisa, bez obzira što snimate. Između ostaloga, tu je i ogromni objektiv za napredno zumiranje od 57x za snimanje udaljenih detalja pomoću automatske značajke Zoom Framing Assist koja se brine da objekt ostane u kadru; inteligentna stabilizacija slike omogućava automatsko neutraliziranje efekta pomicanja i sprječava zamućenost.

Kreativne snimke


Postignite dramatične efekte s usporenim i ubrzanim snimanjem i dodajte zabavne efekte svojim videozapisima pomoću značajke ukrašavanja na dodir ili pak promijenite atmosferu filtrima za filmski dojam. Snimite ključne trenutke u životu svoje djece uz napredni način rada za bebe koji će automatski poredati snimke do troje djece u albume.

Sjajan zvuk


Uz Audio Scene Select koji omogućava odabir jednog od 5 načina rada scene te automatsku optimizaciju postavki zvuka i usklađivanje sa scenom koju snimate, vaši će videozapisi zvučati jednako dobro kao što i izgledaju.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LEGRIA HF R76, njegovim značajkama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Optički inteligentni stabilizator slike

Slow Fast

Usporeno i ubrzano snimanje

Keep track of your subject at full zoom

Pratite subjekt pri punom zumiranju

baby mode

Snimajte dragocjene uspomene

WiFi Cert

Wi-Fi daljinsko upravljanje i lako dijeljenje

Simplify sharing

Pojednostavite dijeljenje

  • LEGRIA HF R76
  • Kompaktni strujni adapter CA-110E
  • Baterija BP-727
  • USB kabel
  • Mini HDMI kabel