Canon LEGRIA HF R706

LEGRIA HF R706

Zabavan i jednostavan za upotrebu uz intuitivno upravljanje dodirnim zaslonom, ovaj lagani i kompaktni kamkorder savršen je za snimanje obiteljskih videozapisa zahvaljujući snažnim tehnologijama koje automatski osiguravaju najbolji mogući snimak.

Canon LEGRIA HF R706

Prednosti

  • Jednostavno snimanje i dijeljenje dragocjenih trenutaka
  • Snažna tehnologija za videozapise vrhunske kvalitete
  • Jednostavno snimanje kreativnih snimki
  • Sjajan zvuk u skladu sa slikom

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LEGRIA HF R706

Jednostavno snimanje i dijeljenje


Uživajte u jednostavnom i udobnom snimanju zahvaljujući laganom, kompaktnom dizajnu i jednostavnoj, intuitivnoj kontroli za upravljanje dodirom na velikom, svijetlom kapacitivnom dodirnom zaslonu dijagonale 7,5 cm. Snimajte videozapise na FlashAir karticu uz mogućnost bežičnog povezivanja i dijeljenja s pametnim telefonom ili tabletom.

Vrhunska kvaliteta


Brojne snažne tehnologije jamče zapanjujuću kvalitetu Full HD videozapisa, bez obzira na to što snimate. Između ostaloga, tu je i ogromni objektiv za napredno zumiranje od 57x za snimanje udaljenih detalja pomoću automatske značajke Zoom Framing Assist koja se brine da objekt ostane u kadru; inteligentna stabilizacija slike omogućava automatsko neutraliziranje efekta pomicanja i sprječava zamućenost.

Kreativne snimke


Postignite dramatične efekte s usporenim i ubrzanim snimanjem i dodajte zabavne efekte svojim videozapisima pomoću značajke ukrašavanja na dodir ili pak promijenite atmosferu filtrima za filmski dojam. Snimite ključne trenutke u životu svoje djece uz napredni način rada za bebe koji će automatski poredati snimke do troje djece u albume.


Sjajan zvuk


Uz Audio Scene Select koji omogućava odabir jednog od 5 načina rada scene te automatsku optimizaciju postavki zvuka i usklađivanje sa scenom koju snimate, vaši će videozapisi zvučati jednako dobro kao što i izgledaju.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LEGRIA HF R706, njegovim značajkama i mogućnostima.

Full HD

Full HD

Advanced Zoom

Advanced Zoom

Optical Intelligent IS

Optički inteligentni stabilizator slike

Slow Fast

Usporeno i ubrzano snimanje

Keep track of your subject at full zoom

Pratite subjekt pri punom zumiranju

baby mode

Snimajte dragocjene uspomene

  • Canon LEGRIA HF R706 
  • Kompaktni strujni adapter CA-110E
  • Baterija BP-727
  • USB kabel
  • Mini HDMI kabel