Canon 12x36 IS III

12x36 IS III

Snažni prijenosni dalekozor s povećanjem od 12x i stabilizatorom slike, idealan za promatranje ptica, putovanja i sport

Prednosti

  • Snažni, prijenosni dalekozor koji vas približava 12x
  • Izuzetno stabilan prikaz uz snažni optički stabilizator slike
  • Precizna optika tvrtke Canon za visoku razlučivost i precizne boje
  • Dobro uravnotežen dizajn s gumenom oblogom pruža izdržljivost i udobnost
  • Idealan za promatranje ptica, putovanja i sport
Binoculars

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon 12x36 IS III

Snažni, prijenosni dalekozor koji vas približava 12x


Snažni i prijenosni dalekozor koji udaljene i jedva vidljive objekte približava 12x uz intenzitet i jasnoću. Lako ga možete nositi svuda sa sobom, a idealan je za promatranje ptica, putovanja i sportove s publikom.

Izuzetno stabilan prikaz uz snažni optički stabilizator slike


Snažni optički stabilizator slike brzo i precizno kompenzira mnoge različite vrste podrhtavanja i pokreta. Čak ispravlja i podrhtavanje nastalo tijekom pomicanja dalekozora kada pratite subjekt ili gledate iz vozila u pokretu. Znatno manja potrošnja energije pruža do 9 sati kontinuirane upotrebe uz jedan komplet baterija*.

Precizna optika za odličan prikaz visoke razlučivosti


Uživajte u odličnoj kvaliteti uz visoku razlučivost i nisku razinu izobličenja zahvaljujući preciznoj optici tvrtke Canon. Optika ima Super Spectra premaz koji se koristi na poznatim objektivima serije EF tvrtke Canon i daje živopisan prikaz visokog kontrasta s preciznom reprodukcijom boja, istovremeno uklanjajući neželjene interne refleksije koje mogu uzrokovati pojavu dvostrukih slika i odbljeska.

Predivno vidno polje od ruba do ruba


Iskusite predivno vidno polje uz jasnu i ravnu sliku s niskom razinom izobličenja od ruba do ruba zahvaljujući optici za ravnanje polja i dizajnu prizme Porro II. Udobno gledajte puno vidno polje uz veliku udaljenosti od oka od 14,5 mm koja je idealna za osobe koje nose naočale.

Dobro uravnotežen dizajn za lakoću upotrebe, izdržljivost i udobnost


Dizajniran za lakoću upotrebe, izdržljivost i udobnost uz vrhunski rukohvat i dojam držanja u ruci te velike gumene okulare za udobno, dobro uravnoteženo gledanje. Praktično smješten gumb za stabilizaciju slike i prsten za uglađenu prilagodbu izoštravanja omogućavaju jednostavno dosezanje prstom bilo koje ruke, dok izdržljiva vanjska gumena obloga poboljšava rukovanje i držanje u ruci.

*Testiranje sukladno standardima tvrtke Canon, detalje potražite u specifikacijama

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon 12x36 IS III, njegovim značajkama i mogućnostima.