Sales & Consulting

Prodaja i savjetovanje

Poticanje poslovanja naših klijenata kroz izvrsne usluge i rješenja

Pretražite naše poslove

Što radimo

Imate li strast za obradu slika? Želite li pomagati klijentima u razvoju izvrsnosti poslovanja? U tvrtki Canon bit ćete dio tima koji prodaje globalno prepoznate usluge i rješenja. Bez obzira na to vidite li se kao voditelj računa izravnih ili neizravnih poslovnih klijenata ili kao prodajni savjetnik, otkrit ćete sjajne mogućnosti za dodatno unaprjeđenje svoje karijere dok istovremeno pomažete našim klijentima da svoje poslovanje podignu na višu razinu.

We make businesses exceptional

Poslovanje činimo izvrsnim

Uz inovativne proizvode i rješenja

Pogledajte videozapis

Upoznajte tim

Otkrijte izuzetne priče briljantnih umova.

Senior Account Manager - Matthew

Viši voditelj kupaca – Matthew

“Vrlo smo specijalizirani u tome što radimo, ali svi imamo zajednički cilj […] Nagrade uključuju fantastična putovanja, uključujući ona u Barcelonu, Dubai i meni osobno najdraže, ono u Rio – i sve to dok radim posao u kojem uživam.”

Pogledajte videozapis

Account Manager - Steve

Voditelj računa – Steve

“Ponosan sam što mogu ponuditi rješenja za mnoge probleme koji muče naše klijente, bez obzira dolazili oni iz područja upravljanja slikama, komunikacijom ili dokumentima.”

Pogledajte videozapis

Dođite i postanite nam suradnik

Tražimo strastvene ljude koji imaju izvrsne komunikacijske vještine, želju za uspjehom i znatiželjan um. Kao dio tima za prodaju i savjetovanje, u suradnji s klijentima razvijat ćete njihovo poslovanje pomoću naših inovativnih usluga i rješenja – a mi ćemo vam pomoći da svoju karijeru u prodaji podignete na višu razinu.

Search our jobs

Pretražite naša radna mjesta iz područja prodaje i savjetovanja

Dođite i provjerite gdje se uklapate


Pogledajte naše uloge