PowerShot_G16

Kako se prijaviti


Pretražite naše poslove

Očekujte samo najbolje od tvrtke Canon.

Znamo kako prijava za radno mjesto može biti korak u nepoznato, tako da smo maksimalno pojednostavili taj proces. Postoji svega nekoliko ključnih koraka između vas i čitavog svijeta izuzetnih mogućnosti... Ova infografika pokazuje kako postupak prijave funkcionira.

Search_01

Pretraživanje

Pretražite naše web-mjesto i pronađite svoju idealnu ulogu.


Pretražite naše poslove

icon
Apply_02

Primjena

Podnesite svoju prijavu i potvrdit ćemo vaš interes u roku od 24 sata.

Prijavite se odmah

icon
Interviews_03

Razgovori

Obavijestit ćemo vas o statusu vaše prijave. Ako ste dobili poziv na razgovor, nastojat ćemo da ne morate prolaziti više od 2 eliminacijska kruga koji obično uključuju prezentaciju, a potencijalno i tehničko testiranje.

icon
Feedback_04

Povratne informacije

Našu povratnu poruku (a možda i usmenu ponudu) dobit ćete u roku od 48 sati nakon konačnog razgovora.

icon
Offer_05

Ponuda

Primit ćete našu pisanu ponudu, paket dobrodošlice i sve potrebne detalje e-poštom i/ili klasičnom poštom u roku od 3–5 dana.

icon
Onboarding_06

Upoznavanje s poslom

Dok čekate na početak rada, želimo biti u kontaktu s vama. Ako imate bilo kakva pitanja, postavite ih, a mi ćemo dati sve od sebe da vam priuštimo što ugodnije iskustvo. Vrlo smo sretni zbog toga što ćete nam se pridružiti.

icon
Savjeti za prijavu i razgovore

Savjeti za prijavu i razgovore

Česta pitanja

P. Što se događa s mojom prijavom?

O. Čim primimo vašu prijavu, trebali biste dobiti obavijest e-poštom. Naši će vas zaposlenici obavještavati o ključnim fazama procesa, uključujući organiziranje razgovora i praćenje vašeg napretka. Želite li saznati više, obratite se zaposleniku tvrtke Canon.

P. Sponzorirate li vize ili premještanja?

O. Broj Kad god je to moguće, zaposlenike promoviramo iz vlastitih redova te zapošljavamo lokalno. Svakako osigurajte potrebnu vizu, dopuštenja ili dokaz o pravu rada u državi za koju se prijavljujete, jer naši će vas zaposlenici tražiti te dokaze.

P. Kako se predbilježiti na obavijesti o budućim mogućnostima u tvrtki Canon?

O. Prijavite se ovdje i nastavit ćemo vas obavještavati o budućim mogućnostima u tvrtki Canon u cijeloj EMEA regiji.

P. Gdje pronaći međunarodne Canon poslove izvan EMEA regije

O. Na ovom web-mjestu možete pronaći informacije i poslovne mogućnosti za područje Europe, Bliskog istoka i Afrike. Više informacija o poslovnim mogućnostima, proizvodima i uslugama podrške izvan EMEA regije potražite na službenom web-mjestu tvrtke Canon za svoju državu/regiju – što možete pronaći ovdje?

P. Gdje mogu pronaći informacije o plaćama i pogodnostima?

O. Canon nudi pogodnosti koje su prilagođene lokalnim tržištima EMEA regije. Naš zaposlenik iz vaše države može vam objasniti pojedinosti u sklopu postupka prijave.

fullbleed

Pretražite naše poslove

Dođite i provjerite gdje se uklapate


Pogledajte naše uloge