digital

Digitalni marketing

Unapređenje tvrtke Canon kroz vrhunsku digitalnu stručnost

Pretražite naše poslove

Što radimo

Mislite li da imate dovoljno digitalne stručnosti za unapređenje naše robne marke? Naši digitalni timovi kroz blisku suradnju s timovima za marketing i odnose s javnošću razvijaju i koriste strategije za digitalni marketing, upravljanje i stručnost u cilju poboljšavanja naše komunikacije. Bez obzira radite li u odjelu za analizu, upravljanje sadržajem, upravljanje projektima ili razvoj, radit ćete na povećanju kvalitete doživljaja rada na mreži za naše klijente.

Volcano

Inovativni mislioci i strateški umovi

U digitalnom prostoru

Pogledajte videozapis

Upoznajte tim

Otkrijte izuzetne priče briljantnih umova.

Gaurav

Dizajner za e-trgovinu – Gaurav

"Postajemo življe i mlađe mjesto za rad […] Stručnost je u mnogo različitih područja, ali svi su uzbuđeni saznati na čemu radite."

Pogledajte videozapis

Moatez

Digitalni marketing – Moatez

"Uz prelazak na digitalno tvrtka Canon u savršenom je položaju poduzeti sljedeći korak i nastaviti biti dio života korisnika – uzbuđen sam što mogu biti dio toga."

Pogledajte videozapis

Dođite i postanite nam suradnik

Tražimo pametne osobe koje će znati riješiti probleme i koje će poboljšati našu komunikaciju na mreži te kreirati pametne digitalne marketinške kampanje. Kao dio digitalnog tima, razvijat ćete digitalne strategije i rješenja za jačanje našeg brenda na mreži, a mi ćemo vama pružiti dobru platformu za razvoj odlične karijere.

fullbleed

Pretražite naše digitalne poslove

Dođite i provjerite gdje se uklapate


Pogledajte naše uloge