Canon torba za nošenje preko ramena MS10

torba za nošenje preko ramena MS10

Ova jaka, moderna torba za nošenje preko ramena diskretno kombinira praktičnost s modom, a u njoj će fotoaparat i objektiv - uz tablet, dodatnu opremu i osobne predmete - biti zaštićeni i lako će im se pristupati u pokretu.

Canon Messenger Bag MS10

Prednosti

  • Originalna Canon torba za nošenje preko ramena - moderna i diskretna
  • Zaštitite osnovnu opremu za fotoaparat i lako joj pristupajte
  • Fleksibilne unutarnje pregrade omogućuju nošenje potrebnih predmeta
  • Dizajnirana za čvrstoću i izdržljivost
  • Udobna za nošenje s prilagodljivom trakom za nošenje preko ramena

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon torba za nošenje preko ramena MS10

Moderna i diskretna


Ova službena Canon torba za nošenje preko ramena ima diskretan dizajn s modernom sivom završnom obradom, suptilan ugravirani crni logotip tvrtke Canon na crnoj podlozi i unutrašnjost u Canon crvenoj boji - uz visoku kvalitetu i praktičnost kojima možete vjerovati.

Sigurno spremanje i lak pristup


Sigurno spremite i prenosite fotoaparat i opremu zahvaljujući podstavljenim pretincima i pristupu glavnom dijelu pomoću patentnog zatvarača. Dvije magnetske kopče drže torbu praktično zatvorenom dok je preklopljena te omogućuju brz i lak pristup opremi kako ne biste propustili snimku.

Odlično rješenje za dnevno snimanje


Ponesite sve što vam treba za dnevno snimanje zahvaljujući namjenskom prostoru za jedan fotoaparat, dva objektiva i tablet. Glavni unutarnji pretinac s patentnim zatvaračem ima podstavljene prilagodljive pregrade te pruža prostor i fleksibilnost za opremu. Tu su i vanjski džepovi za osobne predmete i dodatnu opremu za fotoaparat.

Čvrsta i izdržljiva


Robusna, pouzdana i vodootporna, ova je torba napravljena od izdržljivih, opsežno testiranih i vrlo kvalitetnih materijala te ima izdržljivu završnu obradu i kopče.

Udobna za nošenje


Snažna i izdržljiva traka za nošenje na ramenu s lako prilagodljivom kopčom jamči maksimalnu udobnost kada nosite potpuno napunjenu torbu.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon torba za nošenje preko ramena MS10, njegovim značajkama i mogućnostima.