Connect upload share

EOS R

Uspostavljajte vezu, prenosite i dijelite na bilo kojem mjestu

Svestran i prilagodljiv, EOS R obuhvaća najnovije značajke za povezivanje s pomoću kojih možete dijeliti fotografije s drugim uređajima te koje olakšavaju slanje, zemljopisno označavanje i sigurnosno kopiranje važnih zadataka.

Dijeljenje je jednostavno

EOS R pruža povezivanje putem Bluetooth i Wi-Fi veze, što olakšava povezivanje i dijeljenje s pametnim telefonom i drugim uređajima. Ugrađena funkcija Bluetooth upotrebljava protokol za kontinuirano nisku potrošnju energije za automatsko povezivanje s kompatibilnim uređajima putem aplikacije Canon Camera Connect. Samo jednim dodirom daljinski dijelite i snimajte fotografije i videozapise uz prikaz uživo.

Prenosite i izrađujte sigurnosne kopije dok ste u pokretu

EOS R može automatski slati snimke izravno na upareni telefon, tablet ili računalo putem aplikacije Canon Camera Connect. Sve što trebate je uključiti Wi-Fi vezu na mobilnom uređaju ili Wi-Fi vezu na računalu. To je korisna funkcija za sve koji trebaju trenutno sigurnosno kopirati rad, kao što su fotoreporteri koji rade u osjetljivim uvjetima snimanja.

Dodavanje GPS podataka

Fotografima pejzaža i putovanja svidjet će se opcija GPS putem mobilnog uređaja kod modela EOS R. Prilikom snimanja putem Bluetooth veze s kompatibilnim pametnim uređajem EOS R može prikupljati GPS podatke i automatski ih dodavati snimkama s pomoću aplikacije Canon Camera Connect. Tako se lokacije lako identificiraju, a kad se vratite kući imat ćete korisnu značajku uređivanja.

Moglo bi vam se svidjeti
Related tell your stories

EOS R

Ispričajte svoje priče u 4K videozapisima i ispunite zaslon detaljima

Related article brent

EOS R

Postavljanje novih standarda kreativnosti

See capture more

EOS R

Uočite i snimite više uz senzor utemeljen na preciznosti

Adding GPS data

Daljinski upravljajte fotoaparatom

Mogućnost daljinskog upravljanja fotoaparatom EOS R još je jedna od značajki koje pruža aplikacija Canon Camera Connect, a koja omogućuje veću prilagodljivost snimanja. Omogućuje vam snimanje u situacijama gdje je teško fizički upravljati fotoaparatom ili gdje bi se moglo omesti subjekt, primjerice prilikom fotografiranja ili snimanja divljih životinja.

Dijeljenje internetske veze uz Wi-Fi ili USB

Ako radite u studiju dok je tim oko vas, EOS R se može povezati s PC ili Mac računalom putem Wi-Fi ili USB 3.1 veze tako da svi trenutno možete vidjeti i pregledati snimke te izvršiti potrebne korekcije.

Moglo bi vas zanimati