ČLANAK

Canon EOS 90D: kvaliteta slike

EOS 90D Black Throated Diver

Kvaliteta slike koja će vas očarati

APS-C CMOS senzor od 32,5 megapiksela uparen je s našim prilagođenim procesorom slike DIGIC 8 za stvaranje fotografija nevjerojatne kvalitete – čistoća, nijanse i boje bogate su, a šum u uvjetima slabog osvjetljenja održavaju se na apsolutnom minimumu. Osjetljivost se prostire do ISO 25 600 pri snimanju iz ruke u uvjetima slabog osvjetljenja, a široki dinamički raspon omogućuje očuvanje detalja u svijetlim istaknutim dijelovima i tamnim sjenama.

EOS 90D EF Lens
© Autorska prava: Fergus Kennedy

Savršen spoj učinkovitosti i prenosivosti

Snimajte iznimne detalje senzorom CMOS od 32,5 megapiksela koji konstruira i proizvodi samo tvrtka Canon. Njegov format APS-C dovoljno je velik za veliku kontrolu nad dubinom polja, no dovoljno malen da bi fotoaparat EOS 90D – i njegovi objektivi – bili prijenosni i savršeno uravnoteženi.

EOS 90D Travel Photography
© Autorska prava: Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
100 % obrezivanje

Optimirana kvaliteta slike

Obrada slike u fotoaparatu omogućuje potpuno iskorištavanje kvalitete slike. Našu tehnologija digitalnog optimiranja objektiva (DLO) moguće je primijeniti tijekom snimanja tako da se svaki kadar prilagodi karakteristikama objektiva. Rezultat? Slike su čiste i obiluju detaljima – izravno iz fotoaparata.

Zahvaljujući u kameru ugrađenom obrađivanju RAW datoteke RAW mogu se u kameri obraditi u slike JPEG, a značajkom Creative Assist možete precizno podesiti slike. Procesor DIGIC 8 omogućuje podešavanje slike te stvaranje različitih verzija iste slike od kojih svaka izgleda drugačije i ostavlja drugačiji dojam.


< Natrag na pregled modela EOS 90D

Moglo bi vam se svidjeti...