Vanuatu volcano lava captured on EOS 5D Mark IV

Razvijen za učinkovitost

Procesor za
brži rad

U srcu modela EOS 5D Mark IV brzi je procesor DIGIC 6+ koji kontrolira svaki aspekt ponašanja fotoaparata, uključujući pretvaranje neobrađenih podataka senzora u vrlo kvalitetne slikovne datoteke bogate detaljima i s niskom razinom šuma, uz precizne boje i nijanse kože.

DIGIC 6+ processor found on Canon EOS 5D Mark IV

Snimite svaki
trenutak, kadar
po kadar

Od temelja napravljen za odlične radne značajke, EOS 5D Mark IV može snimati kontinuirano brzinom od 7 fps1 uz puno automatsko izoštravanje i automatsku ekspoziciju, za do 21 RAW sliku ili neograničen broj JPEG slika u jednom nizu2. Uvijek ćete biti spremni za sljedeći kadar. U načinu rada s prikazom uživo moguće je kontinuirano snimanje pri 4,3 fps uz AF praćenje. Uvijek ćete biti spremni za sljedeći kadar.

Oštar i precizan
LCD dodirni zaslon

3,2-inčni LCD zaslon visoke razlučivosti s intuitivnim kontrolama osjetljivima na dodir čini snimanje modelom EOS 5D Mark IV pravim užitkom. Dodirom birajte komande izbornika i pomičite prilikom pregledavanja slika. Četiri opcije za nijansu omogućuju jasan prikaz na zaslonu u svako doba dana ili noći.

LCD touchscreen with EOS 5D Mark IV

Snimajte u tišini,
ostanite diskretni

Odaberite način rada tihog snimanja na modelu EOS 5D Mark IV kako biste buku zatvarača sveli na najmanju mjeru. Posebno prigušivanje omogućuje fotoaparatu tihi rad čak i u najtišim okruženjima.

Sustav za kontrolu vibracija zrcala

Podrhtavanje fotoaparata ili vibracije prilikom pomicanja zrcala mogu uzrokovati zamućenje pa je tvrtka Canon razvila sustav za kontrolu vibracija zrcala kako bi se smanjilo to zamućenje i dobile oštre slike s niskom razinom šuma; savršeno za diskretno snimanje.

Mirror vibration control system in EOS 5D Mark IV

Sustav za kontrolu vibracija zrcala

Pogledajte videozapis

Pregledajte, kadrirajte i
snimajte uz potpunu jasnoću

Inteligentno tražilo II s informacijama o snimanju poput dvoosne elektroničke libele, daje jasniji i svjetliji prikaz scene kroz objektiv, uz pokrivenost od gotovo 100 %. Uz pažljivo raspoređene informacije za snimanje radi lakog i preciznog kadriranja, prikaz se može prilagoditi sukladno potrebama fotografa.

Viewfinder of the Canon EOS 5D Mark IV

Prilagođeni zaslon
za brzu kontrolu

Svaki fotograf je jedinstven i radi na različite načine. Stoga su inženjeri tvrtke Canon omogućili brzu i laku promjenu vrste, veličine i položaja ikona na prilagođenom zaslonu za brzu kontrolu, tako da ćete bez napora pronaći omiljene postavke.

Custom Quick control screen on EOS 5D Mark IV

Izdržljivost i
pouzdanost

EOS 5D Mark IV ima otpornu zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta3 i čvrstu konstrukciju od legure magnezija, pružajući vam pouzdanost da nastavite snimati čak i kada se uvjeti u okruženju pogoršaju. Laganiji od modela EOS 5D Mark III, model EOS 5D Mark IV izrađen je za pouzdano snimanje duže vrijeme.

EOS 5D Mark IV magnesium alloy body

Poboljšajte
vještinu snimanja

Drška s prostorom za bateriju BG-E20 pruža dodatne prednosti za rukovanje modelom EOS 5D Mark IV, kao i dvostruko veći kapacitet baterije, što vam omogućuje da produžite vrijeme snimanja i zadržite kontrolu nad trenutkom zahvaljujući okomitim kontrolama za izoštravanje i mjerenje.

EOS 5D Mark IV Battery Grip BG-E20

Fusnote

1. Uz 1/500 s ili veću brzinu zatvarača, maksimalni otvor blende (ovisno o objektivu) i potpuno napunjenu bateriju LP-E6N pri 23 °C / 73 °F. Brzina će se smanjiti ako je omogućeno nešto od sljedećeg: sprječavanje titranja, Dual Pixel RAW, Digital Lens Optimizer

2. EV-3 u jednoj središnjoj točci automatskog izoštravanja na f/2,8, One-Shot AF, 23 °C / 73 °F, ISO 100

3. Poklopci odjeljaka, poklopci priključaka i drugi dijelovi koji se mogu otvarati moraju biti ispravno zatvoreni kako bi se postigla otpornost na prašinu i kapi vode. Međutim, te mjere ne mogu potpuno spriječiti potpuno prodiranje prašine i kapi vode u fotoaparat.

Istražite druge prednosti