USLUGE UPRAVLJANJA ISPISIVANJEM

Naš pristup uslugama upravljanja ispisivanjem

Svaka je organizacija drukčija. Stoga, kao dio Canonovih usluga upravljanja ispisivanjem, provodimo vrijeme upoznavajući vaše poslovanje i IT zahtjeve radi kreiranja usluge izravno prilagođene vašim potrebama.
ZATRAŽITE INFORMACIJE
alt text

Pregled pristupa uslugama upravljanja ispisivanjem

Uz usluge upravljanja ispisivanjem tvrtke Canon (MPS) upotrebljavamo svoju stručnost u industriji kako bismo vam osigurali veću sigurnost, brže procese ispisivanja, učinkovitije tijekove poslovnog procesa, održivost i manje troškove u najkraćem mogućem vremenu, kombiniranjem metodologija ITIL® i PRINCE2® u svakoj fazi putovanja.
alt text
Canon Camera

Otkrijte

Pažljivo ćemo pregledati vašu trenutačnu situaciju i sve organizirati oko sigurnosti i održivosti te bilo kakvih neučinkovitosti tijekova dokumenata i informacija u vašoj organizaciji.

Zatim možemo utvrditi područja koja generiraju nepotrebni otpad i dodatni trud u procesima ispisivanja i skeniranja, a koja bi se mogla poboljšati.

Dizajn

Na temelju nalaza istaknutih u fazi otkrivanja, dizajniramo rješenje koje će vam pomoći da poboljšate učinkovitost i svoju strategiju digitalne transformacije, što vam ostavlja slobodu da se usredotočite na svoje osnovno poslovanje.

Tijekom tog procesa dizajniramo politiku optimizacije za vašu organizaciju koja je podržana arhitekturom na temelju najsuvremenijeg oblaka te sigurnih i održivih rješenja i usluga.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Prijelaz i implementacija

Nakon što osmislimo prilagođeno rješenje, upotrebljavamo naše dugotrajno iskustvo upravljanja projektima kako bismo nadzirali njegovu implementaciju i uvođenje u vašu organizaciju.

Iskorištavajući svoju stručnost u upravljanju promjenama, surađujemo s vašim komunikacijskim timovima radi pružanja besprijekornog tranzicijskog iskustva i dugotrajnog jednostavnog usvajanja od strane korisnika.

Podrška i upravljanje

Temelj naše ponude usluga upravljanja ispisivanjem je usluga upravljanja skupinom uređaja putem koje mjerimo rezultate ispisivanja i skeniranja prema dogovorenim ključnim pokazateljima uspješnosti, pružajući održavanje i podršku kako bismo osigurali visoku dostupnost i održavali dogovorene razine usluge. Osim toga, nudimo djelotvornu i učinkovitu korisničku podršku, IT podršku i druge digitalne usluge koje će vam pomoći da sve teče glatko.

Nakon što ga pokrenemo, nastavit ćemo dugoročno upravljati vašim rješenjem kako bismo osigurali da sve funkcionira kako treba i da će i dalje zadovoljiti vaše potrebe sada i ubuduće.

people shaking hands
Canon Camera

Pregled

Usluge upravljanja ispisivanjem tvrtke Canon obuhvaćaju redovite recenzije koje će vam omogućiti da uživate u svim prednostima rješenja i da s vremenom ostaju optimizirana, čime se zadovoljavaju promjenjive potrebe vaše organizacije – ne samo po pitanju učinkovitosti, već i važnih paralelnih ciljeva kao što su sigurnost i održivost.

Definiramo jasno upravljanje ugovorom kako biste lako pratili kad, kako i s kime ćemo pregledavati status vašeg ugovora za usluge upravljanja ispisivanjem. I što je najvažnije, u sklopu ovog postupka revizije naglasit ćemo nova moguća područja za vaš poslovni razvoj, primjerice mogućnosti koje donosi prelazak na digitalnu transformaciju, hibridni rad, tehnologije oblaka i mobilnih tehnologija, kako bismo vam pomogli dugoročno napredovati.

ANALIZA SLUČAJA

„Zahvaljujući Canonovom rješenju usluga upravljanja ispisivanjem uštedjeli smo 35 % na ukupnim troškovima ispisivanja“

Jon Burnby
Direktor IT usluga za Europu, Fujitsu
Canon Camera

USLUGE

Usluge upravljanja ispisivanjem

Kreirajte optimiziranu, sigurnu i održivu infrastrukturu uređaja uz usluge i rješenja tvrtke Canon za upravljanje ispisivanjem, omogućene na način koji vam odgovara: putem računalnog oblaka, na lokaciji ili u hibridnom okruženju.

USLUGE

Usluge digitalne transformacije

Potaknite digitalnu transformaciju kombinirajući naše usluge upravljanja ispisivanjem namijenjene tvrtkama i rješenja za suradnju u radnom prostoru u jednom paketu.

an image representing digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

RJEŠENJA

Rješenja za suradnju u radnom prostoru

Preobrazite način na koji poslujete zahvaljujući naprednom snimanju, automatizaciji poslovnog tijeka rada s dokumentima i rješenjima za povezivanje s računalnim oblakom koji rade zajedno kako bi se održao siguran tijek informacija unutar vaše organizacije.

Povezani proizvodi/rješenja

Istražite ostala rješenja tvrtke Canon koja upotpunjuju naše usluge upravljanja ispisivanjem

Istražite više

Pročitajte više tome kako vam rješenja i usluge tvrtke Canon mogu pomoći da se prilagodite novoj stvarnosti hibridnog rada.

 • Priprema za neočekivano

  Ideja „normalnog“ rada potpuno se promijenila i nastavlja se mijenjati. Evo gdje trebate uložiti kako biste održali korak.

 • Omogućavanje novog radnog prostora

  Pročitajte kako će računalni oblak postati bitan za osiguravanje mogućnosti suradnje timova u hibridnom radnom prostoru budućnosti koji se stalno mijenja

 • Prilagođavanje radnom prostoru budućnosti uz računalni oblak

  Snađite se u radnom prostoru budućnosti tako da iskoristite tehnologiju računalnog oblaka kao podršku učinkovitoj i sigurnoj suradnji.

 • Što očekivati od radnog prostora budućnosti

  Otkrijte trendove koji utječu na radni prostor budućnosti i pronađite savjete o tome kako se možete pripremiti.

 • TREBATE POMOĆ?

  Želite li saznati više o ovom proizvodu?