Kreativna rješenja tvrtke Canon za radni prostor

Odaberite kombinaciju hardvera, softvera i usluga koja će vašoj tvrtki pružiti podršku da se istakne u masi uz privlačne marketinške materijale za ispisivanje i izvanrednu poslovnu komunikaciju, sve ispisano u uredskom okruženju, što vam pruža potpunu kontrolu nad svakim zadatkom.
Zatražite informacije

Kreativna rješenja tvrtke Canon za radni prostor

Odaberite kombinaciju hardvera, softvera i usluga koja će vašoj tvrtki pružiti podršku da se istakne u masi uz privlačne marketinške materijale za ispisivanje i izvanrednu poslovnu komunikaciju, sve ispisano u uredskom okruženju, što vam pruža potpunu kontrolu nad svakim zadatkom.
Canon Camera

Kreativni marketinški materijali na zahtjev

Izrađujte materijale za ispisivanje na zahtjev za zanimljive i kreativne kampanje, izravno iz ureda – smanjujući troškove ispisivanja i vrijeme produkcije te pružajući mogućnost prilagodbe dokumenata na zahtjev.

Poslovna komunikacija

Povećajte produktivnost i omogućite digitalnu transformaciju kroz automatizaciju tijeka poslovnog procesa, istovremeno poboljšavajući iskustvo klijenata i smanjujući troškove zahvaljujući nizu sigurnih i održivih rješenja. S lakoćom izrađujte i distribuirajte interne poslovne dokumente, od prezentacija do ugovora.

Canon Camera

Prednosti kreativnih rješenja za radni prostor

Opsežna kreativna rješenja tvrtke Canon za radni prostor mogu vam pomoći u sljedećem:

Povećanje angažiranosti klijenata

Kreirajte marketinške materijale profesionalne kvalitete koji se ističu privlačeći pozornost klijenata i potičući njihovu angažiranost, što rezultira reakcijom i lojalnošću klijenata.

Povećanje produktivnosti

Smanjite produkcijski raspored kampanje i s lakoćom upravljajte redom čekanja na ispisivanje uz jednostavnu personalizaciju, mogućnosti uređivanja u posljednjem trenutku i automatizirane procese za ponavljajuće zadatke.

Omogućavanje suradnje

Podijelite intuitivna rješenja koja ne zahtijevaju specijalistička znanja unutar vašeg tima i iskoristite besprijekorno povezivanje s oblakom, što olakšava suradnju s bilo koje lokacije. Pomaknite svoje kreativne granice uz velik izbor alata koji vam pružaju podršku u digitalnoj transformaciji.

a group of people working together

Poboljšanje održivosti

Pouzdajte se u energetski učinkovite uređaje s analitičkim uvidima koji vam omogućuju optimizaciju okruženja za ispisivanje. Pregledajte i uredite svaki zadatak kako biste spriječili stvaranje nepotrebnog otpada i smanjili negativan utjecaj na okoliš kroz uklanjanje potrebe za isporukom od vanjskih partnera.

Povećanje isplativosti

Povećajte isplativost uz potpunu transparentnost upotrebe, kako biste uštedjeli na troškovima rada – bez kompromisa po pitanju kvalitete ispisa.

Unapređenje sigurnosti

Zaštitite svoje podatke i osigurajte njihovu sukladnost uz značajke za sveobuhvatnu zaštitu i usluge.

slika profesionalaca koji zajedno gledaju u prijenosno računalo

Trebate pomoć

Saznajte više o prednostima koje kreativna rješenja za radni prostor mogu pružiti vašoj tvrtki

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Povezani proizvodi

Istražite naša inovativna hardverska i softverska rješenja koja vam mogu pomoći da povećate produktivnost, učinkovitost i sigurnost.

 • Serija imagePRESS C270

  Ostvarite brzo ispisivanje i skeniranje na širok raspon formata papira uz siguran i održiv višefunkcijski A3 uređaj u boji.

 • Serija imageRUNNER ADVANCE DX 8900

  Povećajte sigurnost svog poslovnog okruženja pametnim i održivim monokromatskim višefunkcijskim A3 uređajem.

 • uniFLOW Online

  Napredno rješenje za ispisivanje i skeniranje koje organizacijama pomaže kontrolirati pristup dokumentima, provjeravati autentičnost korisnika i zaštititi zadatke ispisivanja, u oblaku i u stvarnom svijetu.

 • Rješenja Fiery

  Uz stručna rješenja za ispisivanje za radno mjesto, Fiery pruža proizvode prilagođene korisnicima za izvanrednu kvalitetu ispisa i lakoću upotrebe, omogućujući vam jednostavnu integraciju za sve poslovne potrebe ispisivanja te vrlo kvalitetne i dosljedne rezultate.

 • PosterArtist

  Stavljajući vam tisuće dizajna nadohvat ruke, PosterArtist je intuitivno kreativna internetska aplikacija koja se može pohvaliti tisućama predložaka za dizajn i slika koji će vam pomoći u kreiranju privlačnih materijala za ispisivanje.

 • Therefore

  Softver za upravljanje dokumentima koji omogućuje upravljanje sadržajem i učinkovite tijekove poslovnog procesa. Izradite središnju bazu podataka na svom poslužitelju za snimanje dokumenata i informacija za svoju organizaciju.

 • ObjectifLune

  Uz stručna rješenja za ispisivanje započnite digitalnu transformaciju s pomoću softvera koji vam omogućuje izrađivanje i distribuciju najvažnijih dokumenata te automatizaciju poslovnih komunikacijskih procesa.

 • Istražite usluge digitalne transformacije

  Potičite digitalnu transformaciju, bez obzira na to odakle radite.
  Istražite povezane usluge
  An AI image representing digital transformation

  Otkrijte više

 • Upravljanje sigurnošću informacija u hibridnom radnom prostoru

  Pronađite osnovne savjete za sigurno upravljanje podacima uz Canon, bez obzira na to gdje se nalaze vaši zaposlenici.

 • Kako održati i ubrzati produktivnost u hibridnom radnom prostoru uz Canon

  Opremite svoju tvrtku odgovarajućim alatima za povećanje razina produktivnosti.

 • 5 savjeta za bolje poslovne operacije

  Oblikujte strategiju uz ovaj popis nužnih zadataka, od ponovnog planiranja svakodnevnih tijekova poslovnog procesa do prebacivanja u oblak.

 • Saznajte više i obratite se našim stručnjacima