Canon Camera
Novo

Jedinica za prepoznavanje

Jedinica za prepoznavanje serije imagePRESS C10010VP tvrtke Canon

Osigurajte dosljedne rezultate od prvog do posljednjeg lista s automatskim podešavanjem tona boje i registracijom od početka do završetka prije i tijekom ispisa.

Održavajte dosljednost boja i točnost registracije bez napora

Jedinica za prepoznavanje podešava registraciju od početka do završetka i ton boje prije ispisa te nadzire tijekom ispisa i automatski se prilagođava u hodu kako biste mogli održati dosljednost tijekom ispisa bez trajanja i troškova kontinuirane ručne kalibracije.

Automatska kalibracija prije ispisa

Jedinica za prepoznavanje jednim pritiskom na korisničko sučelje serije C10010VP dovršava podešavanje tona boje i registracije od početka do završetka kako biste mogli ispisivati za manje od minute.

Automatsko podešavanje tijekom ispisa

Kako biste najbolje iskoristili svoju seriju C10010VP, jedinica za prepoznavanje nadzire i podešava postavke tijekom ispisivanja radi održavanja optimalne kvalitete boje i registracije od početka do završetka bez intervencije operatera.

Sensing Video

Otkrijte ubrzani ispis visoke kvalitete

Jedinica za prepoznavanje pomaže vam da poboljšate produktivnost automatskim kalibriranjem kvalitete boje i registracije od početka do završetka prije ispisa, a zatim podešava i održava te postavke tijekom ispisa kako biste mogli osigurati optimalnu kvalitetu ispisa bez trošenja vremena na nadzor ispisa i podešavanje postavki.
Saznajte više [pdf, 444 kb]

Povezani proizvodi i usluge

 • Serija imagePRESS C10010VP

  Serija imagePRESS C10010VP namijenjena je okruženjima s velikom količinom ispisa koja žele postići veće količine, više primjena te veću kvalitetu i zaradu.

 • Jedinica za provjeru

  Jedinica za provjeru serije imagePRESS C10010VP

  Zadržite dosljednu kvalitetu bez trajanja i troškova ručne provjere. Jedinica za provjeru automatski nadzire svaku ispisanu stranicu i provjerava ima li nedostataka kao što su prljavština, iskrivljenja i pruge uz opciju uklanjanja i automatskog ponovnog ispisa neispravnih stranica.

 • Napredni moduli za automatizaciju

  Moduli za automatizaciju serije imagePRESS C10010VP

  Osigurajte dosljedne boje i vrlo kvalitetne ispise s automatiziranom provjerom kvalitete kako biste uštedjeli vrijeme i troškove ručne provjere i podešavanja.

 • Želite li saznati više o ovom proizvodu?