MAKE IT '22

Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti naše klijente i kolege iz cijele EMEA regije koji su nam se pridružili na našem prvom događaju godine uživo. Nove perspektive su podijeljene, veze su uspostavljene i možemo reći kako je projekt u potpunosti uspio.

Propustili ste događaj uživo? Skup istaknutih značajki, uključujući prezentacije, demonstracije i sesije poslovnih inovacija, sada je dostupan za pregled na našoj jednostavnoj stranici B2B događaja.

 • DOGAĐAJ

  Make It '22

  Naš prvi događaj uživo od 2019. Uz prezentacije koje potiču na razmišljanje i ciljane smjerove za razvoj poslovanja, podijelili smo nove perspektive iz područja produkcijskog tiska te objašnjavamo kako možete osigurati veću vrijednost za svoje klijente u promijenjenom svijetu.

 • DOGAĐAJ

  Make It 2021

  Digitalni doživljaj i festival – i prvi događaj na mreži u poslovnom sektoru ispisivanja. U vrijeme kada su se tvrtke suočile s „novim normalnim”, okupili smo uzbudljiv asortiman demonstracija proizvoda uživo, stručnog mentorstva iz cijelog svijeta i nadahnjujućih ključnih prezentacija.

čovjek gleda u pametni telefon

Stručni savjeti za vašu tiskaru

Uključite se u program nadahnjujućeg sadržaja i vrijednih poslovnih uvida međunarodnih stručnjaka. Ovdje smo da kako bismo vam pomogli u oporavku i rastu.

Praktični savjeti bliskih ljudi

Make It '22 spaja uvodne prezentacije koje potiču na razmišljanje s tehnološkim demonstracijama te ciljanim smjerovima i sesijama za razvoj poslovanja, pomažući vam zamisliti i ostvariti nove razine uspjeha.

grupa ljudi na sastanku

Tražite li nadahnuće i nove načine za razvoj poslovanja?

Saznajte najnovije informacije o tehnologiji tvrtke Canon. Registrirajte se i prijavite na našu hibridnu platformu za događaje kako biste odmah mogli pristupiti mnoštvu korisnih uvida i videosadržaja, čime ćete pokriti sve od promišljenog vodstva u području rasta poslovanja i budućnosti industrije ispisivanja do uzbudljivih tehničkih i ključnih demonstracija tvrtke Canon u regiji EMEA.

 • Rast

  Prelazak s preživljavanja prema napredovanju, u skladu s trenutačnim i budućim mogućnostima.

 • Praćenje

  Naše najnovije informativno izvješće o stanju ističe važnost demonstracije povrata ulaganja od digitalnog ispisivanja potencijalnim i postojećim klijentima, u jasnim komercijalnim terminima povezanima s poslovnim ciljevima.

 • Besprijekoran rad

  Inteligentna i prilagodljiva automatizacija koja na najbolji način koristi postojeća i buduća ulaganja u tehnologiju pripreme za tisak, ispis i završnu obradu, koja istovremeno oslobađa punu kreativnost i produktivnost vašeg tima.

imagePRESS V1000

Istražite najnovije modele imagePRESS: digitalni tiskarski stroj Pro Print za ispisivanje srednjih količina materijala u boji, opremljen robusnim funkcijama i inovativnom tehnologijom.
SAZNAJTE VIŠE
Osnovni podaci za imagePRESS V1000

Povezani proizvodi i usluge

 • Arizona 135 GT
  Zakoračite u svijet novih mogućnosti ispisivanja uz naš asortiman uređaja Arizona: industrijske i posebne namjene izvan tržišta grafičkog dizajna.
 • dva profesionalca rade zajedno

  Softver za automatizaciju procesa s dokumentima

  Istražite naša rješenja dizajnirana da transformiraju načina na koji izrađujete i upravljate komunikacijom s klijentima i poslovnom dokumentacijom na temelju podataka, u više izlaznih kanala.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Pisači za velike formate imagePROGRAF tvrtke Canon

  Istražite rastući asortiman pisača imagePROGRAF za velike formate koji pružaju vrhunsku kvalitetu i produktivnost uz značajke prilagođene korisnicima i prilagođavaju se svim radnim okruženjima.
 • varioPRINT 140
  Upoznajte naš asortiman produkcijskih tiskarskih strojeva za crno-bijelo ispisivanje, od moćnih modela TITAN do manjih i povoljnijih rješenja za sve vaše potrebe.
 • TREBATE POMOĆ?

  Želite razgovarati s predstavnikom tvrtke Canon?