Hero

Colorado 1640

64-inčni pisač s obradom od role do role i tehnologijom UVgel koji kombinira kvalitetu, produktivnost i profitabilnost.

Zatražite informacije

Revolucionarni pisač s obradom od role do role i jedinstvenom tehnologijom UVgel

Optimizirajte produktivnost, kvalitetu, raznovrsnost primjene i troškove rada pomoću jednog inovativnog 64-inčnog pisača s obradom od role do role koji ima naprednu tehnologiju UVgel tvrtke Canon i mogućnosti automatizacije sljedeće generacije. Idealan za materijale za javne prostore i grafike.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Colorado 1640

Prikaži sve značajke

Revolucionarna produktivnost

Dosljedno brza obrada i nenadmašna automatizacija osiguravaju brzu obradu zadatka, što je prije bilo moguće samo pomoću više uređaja s obradom od role do role ili većeg plošnog pisača.

Colorado 1640
Outstanding Quality

Izvanredna kvaliteta

Bez napora izrađujte vrlo kvalitetne ispise visoke razlučivosti s najširom paletom boja i visokom razinom ponovne upotrebe zahvaljujući naprednoj tehnologiji tinte UVgel.

Primjene

Smanjuju li zastoji u produkciji (uključujući završnu obradu) vašu dobit? Utječe li vanjsko ugovaranje na vaš odnos s klijentima ili, još gore, na buduće poslovanje? Sav ispis obavljajte interno i kontrolirajte dobit! Klijenti zahtijevaju svestranu tehnologiju, pisače koji u kraće vrijeme mogu postići više. Robusni ispis koji je otporan na ogrebotine i vodu, pa čak i na grafite, bez potrebe za laminiranjem. Idealno za primjene u kojima su kvaliteta i robusnost najveći prioritet, npr. za podne grafike, grafike za vozila ili natpise. Certificiran za upotrebu u zatvorenom i ekološki prihvatljiv ispis.

Eye-catching front- and backlits

Privlačne folije za prednje i pozadinsko osvjetljenje

Prolaznici zastaju privučeni prikazima sa živopisnim prednjim i pozadinskim osvjetljenjem. Tehnologija UVgel daje bogate boje, elegantno matiranje i odličnu snagu blokiranja: crna je doista crna.

Gallery-quality canvasses

Platna kvalitete dostojne galerije

Izrađivanje ispisa na platno kvalitete dostojne galerije može biti teško zbog savijanja, rastezanja i klamanja materijala. Uz fleksibilnost Uvgel tinti kod modela Colorado 1650 možete izrađivati savršene nabore.

Economical disposable posters

Zapanjujuća kvaliteta postera

Povećajte marže s pomoću vrhunskih postera ispisanih na običnom papiru. Uz UVgel tinte i FLXfinish, završna je kvaliteta fantastična.

Jaw-dropping durable POP posters

Primamljivo prodajno mjesto

Pridobijte pažnju svoje publike kroz kvalitetno oglašavanje, na cijenom prihvatljivim medijima koji su sigurni za upotrebu u zatvorenim prostorima jer ne ispuštaju mirise niti kemijske spojeve.

No-wear decals

Oznake koje ostaju kao nove

Izrađujte oznake otporne na ogrebotine, vodu i čak grafite, širine do 1,6 m, koje mogu izdržati ozbiljno trošenje bez laminacije. Savršene za podne grafike, zidne naljepnice i grafike za vozila otporne na pranje vozila.

Durable banners

Montažni natpisi

Fleksibilne folije i montažni natpisi koji se ističu živopisnim bojama, otporni su na ogrebotine i izrađeni su na cijenom prihvatljivim medijima.

Outdoor banners

Natpisi za prikazivanje na otvorenom

Istaknite natpise s pomoću odgovarajuće dorade. Sjajna za impresivne fotografije ili matirana za jasno čitljiv tekst, čak i na otvorenom. Odlična kvaliteta, otpornost na ogrebotine i prije svega ekonomičnost.

Photo prints

Ispisivanje fotografija

Osigurajte dopadljivu kvalitetu na raznovrsnim medijima za ispis, npr. na folijama i papirima sa strojnim premazom. Osiguravamo najbolji vizualni dojam kroz izuzetnu dosljednost boja i fine detalje.

Colorado 1640

Nenadmašna svestranost

Iskusite nenadmašnu prilagodljivost za rukovanje većim brojem zadataka na jednom uređaju. Predivno ispisujte na najširem mogućem rasponu medija, čak i onih koji su jeftiniji, tanki ili osjetljivi na toplinu.

Low cost of operation

Niski troškovi rada

Uživajte u najnižim troškovima obrade u klasi i odličnom povratu ulaganja zahvaljujući smanjenoj potrošnji tinte do 40 % i uštedi na troškovima rada od približno 30 %.

Brzo i učinkovito nanošenje tinte

Tehnologija UVgel omogućuje nanošenje mlaza tinte na medije kako bi se slike uvijek iznova savršeno ispisivale velikom brzinom. Ispisuje brzinom od 159 m²/h za primjene kao što su plakati ili natpisi na otvorenom i čak pri 40 m²/h za najvišu razinu kvalitete za materijal koji će se gledati izbliza u zatvorenom prostoru.

Fast Efficient Ink Jetting

Izvrsna kvaliteta

Odlični rezultati zajamčeni su na gotovo svakom mediju zahvaljujući tehnologiji UVgel koja omogućuje dosljedno izvrsnu kvalitetu uz precizno oštre točke, jaku zasićenost boja, precizne nijanse kože i sjaj.

Excellent Quality

Specifikacije proizvoda

2 role s automatskim ulaganjem i promjenom*

Piezoelektrična tintna tehnologija UVgel

Maksimalna brzina do 159 m2/h

UV LED stvrdnjavanje

CMYK

600 x 1800 dpi

Automatsko održavanje

Širina role do 64 inča

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Colorado 1640

More case studies

Read more case studies on how customers have overcome their business challenges with the Colorado 1640

More case studies

Istražite više

Jeste li spremni proširiti poslovanje novim primjenama?

RAZGOVARAJTE S NAŠIM TIMOM

* ovisi o medijima koji se koriste