ISPIŠITE SVE JEDNOSTAVNO I NA ZABAVAN NAČIN

Vrijeme je da izvadite slike iz svog telefona

Pametni telefon je uvijek s vama i njime uspijevate uhvatiti sve lijepe, vrijedne, zabavne i lude trenutke koji vam se događaju. A što bi moglo biti bolje nego oživjeti ih?

Uz mini pisače Canon ispisujete izravno s telefona i pretvarate fotografije u dugotrajne i emocionalne uspomene. Uz njih je ispis s telefona jednostavan i praktičan, a najbolje je što mogu biti s vama bilo gdje.

Uz Wi-Fi možete sve ispisati za nekoliko minuta, a zatim pustiti mašti na volju i pretvoriti to u kul poklon za prijatelja, zidni ukras kod kuće ili album s pričama.

ZA NAJVRJEDNIJE TRENUTKE

Život je pun priča, kao i vaš telefon. Ispišite najdraže fotografije džepnim pisačem SELPHY Square QX10.

Pretvorite svoje omiljene fotografije onih jedinstvenih trenutaka s najbližim ljudima u lijepe i izdržljive kvadratne ispise s prostorom za natpis.

Izradite prekrasne ispise fotografske kvalitete uz seriju džepnih pisača SELPHY Square QX10.

UVIJEK UZ VAS

Fotoaparat Zoemini S2 Instant Photo Camera dovoljno je malen da bude uvijek uz vas, a svaku priču možete jednostavno pretvoriti u fotografiju, a svaku fotografiju u zabavnu, personaliziranu naljepnicu.

Uz ugrađeno ogledalo i prstenastu bljeskalicu, Zoemini S2 pretvorit će vaše lude selfije u fotografije profesionalnog izgleda. A ako vam ponestane papira, svoje omiljene fotografije možete spremiti na Micro SD karticu za kasniji ispis.

Snimite i ispišite dirljive priče uz fotoaparat Zoemini S2

PISAČ ZA SVAKOGA

Odaberite najprikladniji pisač za vas i izvadite fotografije iz svojega telefona!

GDJE MOGU KUPITI?

Anigota
Canosa
Ekupi
Mall.hr
Svijet Medija