Canon imageFORMULA DR-M1060

imageFORMULA DR-M1060

Svestran i izuzetno kompaktan A3 skener s polukružnom stazom i mogućnošću odabira ravne staze za umetanje papira. Model DR-M1060 savršen je za pouzdano skeniranje raznih vrsta dokumenata do formata A3, uz male dimenzije.

picture_DR-M1060_detail_image

Prednosti

 • Izuzetno kompaktan A3 skener
 • Polukružna i ravna staza za rukovanje raznim dokumentima
 • Produktivno skeniranje brzinom do 120 ipm
 • Dizajn za umetanje s prednje strane za praktično rukovanje papirom
 • Moćan softver koji obuhvaća Kofax VRS
 • Lako dodajte opcionalne plošne jedinice za skeniranje ili modul za crtične kodove

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA DR-M1060

Izuzetno kompaktan


Model DR-M1060 skener je A3 formata jedinstven po kompaktnim dimenzijama koje ga čine idealnim za korporacijske uredske odjele ili decentralizirane područne urede koji imaju ograničen prostor, ali i potrebu za skeniranjem A3 formata. Korisnici će znati cijeniti ugodno i praktično rukovanje koje omogućava dizajn za umetanje i izlaz dokumenata s prednje strane.

Pouzdano i svestrano rukovanje papirom


Polukružna staza i mogućnost odabira ravne staze papira, s robusnim mehanizmom za uvlačenje, jamče glatko skeniranje raznih vrsta medija, među kojima su reljefne kartice te debeli i tanki mediji ili dokumenti duljine 3 m. Koristeći način rada Folio, moguće je i skeniranje dokumenata A1 formata. Model DR-M1060 obuhvaća niz tehnologija za pouzdano rukovanje papirom. Ultrazvučno otkrivanje višestrukog ulaganja pomaže u sprječavanju gubitka slika, dok značajka otpuštanja prilikom dvostrukog ulaganja smanjuje prekide u radu omogućavajući korisnicima da u posebnim slučajevima brzo otklone smetnju i nastave skenirati.

Izuzetno produktivno skeniranje


Model DR-M1060 vrlo je produktivan uz izuzetno velike brzine obostranog skeniranja do 120 ipm (A4) i ulagač dokumenata kapaciteta 80 listova. Unatoč malim dimenzijama, osmišljen je za rukovanje velikim količinama dokumenata - do 7500 dokumenata dnevno.

Savršena obrada slike svaki put


Uživajte u savršenoj obradi slike uz pregršt naprednih značajki za obradu slike kod modela DR-M1060, kao što je napredno poboljšanje teksta koje osigurava oštre i jasne slike čak i originala s nejasnim tekstom. Dodatne značajke, kao što su automatsko prepoznavanje boje, automatska veličina, korekcija iskrivljenja, korekcija orijentacije teksta i prilagođeno izostavljanje boje, dodatno poboljšavaju kvalitetu slike i dosljednost.

Softverski paket za bolju produktivnost


Uživajte u brzom i jednostavnom skeniranju uz softver CaptureOnTouch za ad-hoc i rutinske zadatke. Za skeniranje većih serija dokumenata CapturePerfect je idealan jer pruža prikaz u više prozora i u obliku sličica te prilagodljive opcije kao što su skeniranje u mapu, e-poštu i SharePoint. Model DR-M1060 ima i eCopy PDF Pro Office i Kofax VRS (uključujući AIPE).

Dodaci


Model DR-M1060 ima pregršt dodatne opreme za održavanje visoke razine produktivnosti. Skenirajte knjige, časopise i osjetljive medije uz opcionalne A4 i A3 plošne jedinice za skeniranje. Plošne jedinice za obostrano skeniranje povezuju se USB vezom s modelom DR-M1060 te s njim besprijekorno rade, omogućavajući vam primjenu jednakih značajki za poboljšanje slike na skenove iz svih uređaja. Dostupan je i 2D modul za crtični kôd koji omogućava prepoznavanje crtičnih QR kodova, PDF417 i Data Matrix formata uz pomoć upravljačkog programa ISIS/TWAIN.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA DR-M1060, njegovim značajkama i mogućnostima.

60ppm

Brzina skeniranja za A4 (jednostrano)

Automatic document feeder

Automatski ulagač dokumenata

Daily Scanning Volume

Dnevna količina skeniranja

A3

Obostrano A3 skeniranje

USB connection

USB veza

icon

Učinkovito skeniranje u serijama

Tilting control panel

Lako, intuitivno skeniranje

eCOPY

Izrada i uređivanje PDF dokumenata

USB connection

Poboljšana kvaliteta slike

 • Skener
 • Disk za podešavanje postavaka
 • Kofax VRS disk
 • eCopy PDF Pro disk
 • Dokumentacija
 • USB kabel
 • AC adapter
 • Kabel za napajanje

Priloženi softver

Saznajte više o softveru priloženom uz skener.

Aplikacije tvrtke Canon

Capture on Touch

CaptureOnTouch 3

Korisniku prilagođeno sučelje softvera CaptureOnTouch omogućava lako skeniranje papirnatih dokumenata u digitalne arhive i njihovo spremanje ili slanje na više odredišta, uključujući usluge oblaka. Izrađujte pretražive PDF datoteke pomoću OCR tehnologije.

Kompatibilnost: Windows

Capture Perfect

Moćna aplikacija koja vam omogućava brzo i učinkovito skeniranje dokumenata u serijama. Pruža napredne opcije skeniranja uz prikaz više prozora, kao i prikaz sličica.

 • Dobit ćete precizne digitalne dokumente svaki put zahvaljujući izboru značajki za poravnanje, poboljšanje čitljivosti i oštrinu
 • Pritiskom tipke skenirajte izravno u e-poštu, PDF datoteku ili prezentaciju
 • Registrirajte rutinske zadatke, uređujte i upravljajte datotekama te im mijenjajte raspored bez previše truda
 • Podrška za Kofax VRS

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >
capture_perfect.jpg
CaptureOnTouch Pro

CaptureOnTouch Pro

Uz ovaj skener priložen je CaptureOnTouch Pro, profesionalni softver za skeniranje tvrtke Canon koji se lako koristi. Bez napora snimajte i klasificirajte serije skenova, integrirajte skener tvrtke Canon u svoje poslovne radne procese s dokumentima te povećajte produktivnost.

Kompatibilnost: Windows

Saznajte više >

Aplikacije drugih proizvođača softvera

eCOPY

Snažna, jednostavna aplikacija za prikaz, izradu, uređivanje i konverziju PDF datoteka. eCopy pruža sve alate za označavanje, komentiranje i uređivanje, uključujući izradu obrazaca za popunjavanje s automatskim prepoznavanjem polja. Na raspolaganju vam je i potpun paket alata za zaštitu dokumenata i potpisivanje.
Kompatibilnost: WindowsKofax VRS

Vodeći softver za obradu slike na tržištu, VRS skraćuje vrijeme potrebno za ručnu pripremu dokumenata, poboljšava kvalitetu skeniranih slika i maksimalno poboljšava značajke skenera za velike količine zadataka. Poboljšana čitljivost i veća brzina OCR prepoznavanja povećavaju produktivnost.
Kompatibilnost: Windows

Paket za razvoj softvera

BSDP

Naš program za razvoj poslovnih rješenja (BSDP) osmišljen je za pružanje pristupa nizu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim paketima za razvoj softvera potražite na web-stranici Canon Developer Programme.