Genuine Canon Consumables Hero

Originalni potrošni materijal tvrtke Canon

Razlog za odabir originalnog potrošnog materijala tvrtke Canon

Ispisujte više


Originalna tinta tvrtke Canon proizvodi u prosjeku 35 % više vrlo kvalitetnih ispisa u odnosu na lažne spremnike*. Spremnike s tintom nećete morati tako često mijenjati i moći ćete uživati u odličnoj vrijednosti za novac.

Print More

Pouzdaniji ispisi

Originalna tinta tvrtke Canon 100 % je pouzdana pa možete ispisivati uz manje stresa*. Spremnici s tintom neće se slomiti, procuriti ili zakazati, a pisač će biti zaštićen od unutarnjeg oštećenja.

More reliable prints

Dosljedniji ispisi

Originalna tinta tvrtke Canon pruža dosljedno kvalitetne ispise u 100 % slučajeva*. Ispisi će biti kristalno čisti s dubokim bojama i bez čudnih crta ili pruga prilikom svakog ispisivanja.

More Consistent prints

Vrhunska kvaliteta ispisa

Kad „sve-u-jednom“ spremnik zamijenite originalnim spremnikom tvrtke Canon, vaš će uređaj biti poput novog.

Superior print quality

Dizajnom bolji

Originalni tinta, toner i papir tvrtke Canon dizajnirani su za rad u savršenoj harmoniji s pisačem tvrtke Canon kako bi se osigurala dosljedno visoka kvaliteta, pouzdane radne značajke i odlična vrijednost svakim ispisom.

Trebate pomoć u pronalaženju tinte?

Otkrijte najbolju tintu ili papir za svoj pisač tvrtke Canon.

Need help finding ink?

Kupite originalni toner

Otkrijte najbolji toner za svoj pisač tvrtke Canon.

Shop genuine toner

Originalni tinta i toner tvrtke Canon

Print More

Najbolja kvaliteta

Predivni i dugotrajni ispisi izvanrednih detalja, boja i teksta crne boje.

More reliable prints

Pouzdaniji ispisi

Originalni tinta i toner koje je tvrtka Canon dizajnirala za savršeno pouzdan rad s pisačem tvrtke Canon.

More consistent prints

Besprijekorna dosljednost

Dosljedna kvaliteta i besprijekorne radne značajke s pisačem tvrtke Canon, uz uglađene boje i detaljne crne nijanse.

Canonov program recikliranja spremnika

Jeste li znali da je Canon prva tvrtka koja je još 1990. pokrenula program recikliranja spremnika tonera?

Canonov program recikliranja spremnika tonera besplatan je, jednostavan i ekološki prihvatljiv način recikliranja praznih spremnika tonera tvrtke Canon.

Canon’s toner cartridge recycling

Tvrtka Canon predana je sprječavanju stvaranja otpada za deponije. Svaki element svakog vraćenog spremnika tonera ponovo se upotrebljava ili reciklira, tako da se nijedan dio spremnika tonera ne šalje na deponij.

Saznajte više

Canon is committed

Kako prepoznati originalne tinte?

Potražite hologram. Jedinstveni hologram tvrtke Canon koji mijenja boje nalazi se na ambalaži svih spremnika s tintom tvrtke Canon. Hologram izgleda kao sjajna zlatna kad se gleda sprijeda, ali se prelijeva u sjajnu tamnozelenu kad se nagne u vodoravni položaj.

Tinta u papirnatoj ambalaži

Lažni hologrami ne mijenjaju boju ili je tek neznatno mijenjaju kad se gledaju iz različitih kutova. Često su na ambalaži prikazani u pogrešnoj boji, veličini ili na neuredan način, a mogu izgledati i oštećeno ili zamrljano.

Paper ink packaging

Tinta u plastičnoj ambalaži

Jedinstvenog holograma možda neće biti na europskim plastičnim pakiranjima za tintne pisače ili na višestrukim blister pakiranjima. Stoga, obratite pažnju na logotipove tvrtke Canon koji su zamrljani ili pogrešne boje, fonta ili veličine kako biste otkrili krivotvorene proizvode. Na ambalaži može biti i pravopisnih pogrešaka ili može izgledati kao da je otvarana i zatvarana ili ponovo upotrijebljena.

Plastic ink packaging

Ambalaža spremnika tonera

Kad kupujete spremnik tvrtke Canon, uvijek potražite hologram s tehnologijom promjene boje, kao i Canonov logotip „Genuine“ na vanjskoj strani pakiranja. Izraz „za upotrebu u proizvodima tvrtke Canon“ ne znači da se radi o originalnom spremniku tvrtke Canon.

Toner cartridge packaging

*Utemeljeno na 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab ispitivanju koje je naručila tvrtka Canon, a u kojem se spremnici tvrtke Canon uspoređuju sa skupinom spremnika neovisnih proizvođača.

Pročitajte cijelo izvješće o testiranju koje je provela tvrtka Buyers Lab, a koje govori o prednostima upotrebe originalnih tinti tvrtke Canon (dostupno samo na engleskom)

Moglo bi vas zanimati