Image of the PIXMA TS8150 representing how the series prints more than its nearest rivals with a fan of images coming out of the printer
alt text goes here

CANON OMOGUĆUJE ISPISIVANJE VIŠE STRANICA
U ODNOSU NA KONKURENTNE MODELE PISAČA

Uz upotrebu priloženih tinti*

Canon pouzdano daje više

Kada kupite pisač od nas, možete se pouzdati u to da će tinte priložene u pakiranju trajati duže nego što je to slučaj kod drugih pisača, a imamo neovisna istraživanja koja to dokazuju. Istražite asortiman u nastavku.

PIXMA serije TS8150

Ispišite do 170 stranica više.

Upotrebom tinti priloženih u pakiranju, serija Canon PIXMA TS8150 ispisuje više stranica u usporedbi s najsličnijim konkurentnim modelom.

Saznajte više

Image of the PIXMA TS8150 representing how the series prints more than its nearest rivals with a fan of images coming out of the printer

PIXMA serije G

Ispišite do 380 stranica više.

Upotrebom punjivih spremnika s tintom priloženih u pakiranju, serija Canon PIXMA G ispisuje više u usporedbi s najsličnijim konkurentnim modelom.

Saznajte više

Image of the PIXMA G Series with a stack of image prints show in a array near the printer

MAXIFY serije MB5150

Ispišite do 700 stranica više.

Upotrebom tinti priloženih u pakiranju, serija Canon MAXIFY MB5150 ispisuje više stranica u usporedbi s najsličnijim konkurentnim modelom.

Saznajte više

Image of the MAXIFY MB5150 Series showing a crescent shapes stack of imagery for a birds eye view to represent how much this printer can print

PIXMA serije TS3150

Ispišite do 120 stranica više.

Upotrebom tinti priloženih u pakiranju, serija Canon PIXMA TS3150 ispisuje više stranica u usporedbi s najsličnijim konkurentnim modelom.

Saznajte više

Image of the PIXMA TS3150 Series showing a neat straight line of prints

PIXMA serije TS5150

Ispišite do 120 stranica više.

Upotrebom tinti priloženih u pakiranju, serija Canon PIXMA TS5150 ispisuje više stranica u usporedbi s najsličnijim konkurentnim modelom.

Saznajte više

Image of the PIXMA TS5150 Series showing a neat straight line of prints

PIXMA serija TS5050

Ispišite do 430 stranica više.

Upotrebom tinti priloženih u pakiranju, serija Canon PIXMA TS5050 ispisuje više stranica u usporedbi s najsličnijim konkurentnim modelom.

Saznajte više

Image of the PIXMA TS5050 Series showing a spiral of prints coming from the printer

Odricanje od odgovornosti

Na temelju izvješća o testiranju koje je provela tvrtka BLI (Buyers Laboratory Inc.) u veljači 2018., a koje obuhvaća usporedbu pisača tvrtke Canon s konkurentnim modelima slične cijene i sličnih sustava tinte.

Testirano u prosincu 2017., pri čemu se uspoređivao asortiman dostupan u vrijeme testiranja.

Rezultati utemeljeni na testiranju koje je provela tvrtka Buyers Lab. Konkurentne modele za testiranje odabrala je tvrtka Canon s predloženog popisa slično opremljenih modela koji je sastavila tvrtka BLI, uz upotrebu kombinacije kriterija, uključujući, ali ne ograničavajući se na, cijenu, maksimalni format papira, sličan radni ciklus / preporučena količina i ciljno tržište.

Preuzmite izvješće o testiranju tvrtke BLI (samo verzije na engleskom jeziku)