car in pool
alt text goes here

Budite kreativni i zabavite se uz ispisivanje

Uz naš velik izbor formata papira ne postoje granice vaše kreativnosti. Dopustite da vas inspiriraju naše priče za izradu vlastitih foto albuma, različitih projekata „uradi sam“ ili otkrijte svijet Creative Park-a.

Croatia 1

Ideja: Obiteljska igra s ​​fotografijama članova obitelji.

Papir: Magnetski foto papir MG-101

Pogledajte videozapis

Magnetska igra s „Lili Halo Decoration“ i njezinom obitelji

Lili, kreatorica bloga „Lili Halo Decoration“, radi kao unutarnja dizajnerica. Lili i njezina obitelj ispisali su fotografije članova obitelji na magnetski foto-papir i jednostavno ih postavili na magnetsku ploču na koju su nacrtali autobus. Zahvaljujući magnetima jednostavno mogu premještati članove obitelji po ploči i postavljati ih u autobus ili izvan njega. U stilu pjesme „Wheels on the bus“, članovi obitelji voze se autobusom. Najmlađi član obitelji uči imena članova obitelji, a može sudjelovati i pomicanjem članova i promjenom redoslijeda sjedenja. S magnetskim foto papirom mogu se igrati najmlađi članovi obitelji. Magnetski foto papir može se nasumično oblikovati škarama.

Croatia 2

Ideja: Ploča raspoloženja za blog i marku.

Papir: Višekratno ljepljive foto naljepnice RP-101

Pogledajte videozapis

Ploča raspoloženja za marku „Lili Halo Decoration“

Lili, kreatorica bloga „Lili Halo Decoration“, radi kao unutarnja dizajnerica. Lili će izraditi ploču raspoloženja za svoju marku i blog. Ploča raspoloženja prikazivat će estetiku, boje, stil i komunikaciju marke. Uz pomoć višekratno ljepljivih foto naljepnica, koje možete zalijepiti, odlijepiti i ponovno zalijepiti, kombinirat će različite uzorke i stilove koji međusobno najbolje odgovaraju. S višekratno ljepljivim foto naljepnicama bilo koja pozadina, zid ili ploča mogu postati površina za prikupljanje, preuređivanje i sortiranje ideja, uzoraka i fotografija.

Creative Park

Ideja: Napravite „knjigu uspomena“ pomoću ove interaktivne karte

Papir: Višekratno ljepljive foto naljepnice RP-101

Pogledajte videozapis

Interaktivna karta uspomena koju je izradio Daddy Cool

Prijatelj tvrtke Canon, Robert Diaconeasa, zajedno sa svojom obitelji želio je kreirati projekt nadahnut jednom od svojih najdražih aktivnosti: putovanjima. Uspomene koje su podijelili posljednjih pet godina tijekom zajedničkih putovanja vrlo su im važne te ih ističu ispisivanjem najboljih fotografija nakon svake pustolovine. Sada su cijelo iskustvo podignuli na potpuno novu razinu i posvetili vrijeme tome da se usredotoče na kartu Rumunjske. Višekratno ljepljivim naljepnicama označili su sva mjesta na kojima su bili zajedno i sva mjesta na koja planiraju otići. Zabavno, ali i vrlo poučno, jer smatraju da je važno odmalena učiti svoju djecu koliko je lijepo i vrijedno otkrivati svoju domovinu.

Otkrijte sada

GREECE

Ideja: Zidna dekoracija i kuharica

Papir: Canon Plus Glossy II PP-201

Pogledajte videozapis

Ideje za ukrašavanje i knjiga recepata s bloga Oh My Deer Blog

Blog „Oh My Deer Blog“ osnovale su tri sestre iz Volosa – Eygenija, Sofia i Christina, a ističe se svojim slatkim i slanim kreacijama te fotografijama. Kako je vrijeme prolazilo, recepata je bivalo sve više i više. Stoga su odlučile upotrijebiti pisač PIXMA TS8250 koji će im pomoći sačuvati najbolje uspomene i urediti stvari. Pomoću papira Glossy tvrtke Canon u različitim dimenzijama izradile su ukrase za zidove za svoje omiljene kreacije, ali i kuharicu kako bi im omiljeni recepti uvijek bili dostupni.

Otkrijte sada

BULGARIA

Ideja: Obiteljska zabava uz Creative Park

Papir: Mat fotopapir MP-101

Zabava za cijelu obitelj s Antoinette Pepe

Antoinette Pepe jedna je od najpoznatijih vlogerica i blogerica iz područja životnog stila i roditeljstva u Bugarskoj. Dijeli s nama svoje iskustvo tijekom boravka kod kuće posljednjih nekoliko mjeseci. U tim slučajevima pisač PIXMA G 3411 vrlo je praktičan. Ispisivanje raznih bojanki, 3D modela igračaka i različitih vrsta igara, koje izgledaju prekrasno zahvaljujući nevjerojatno živim i svijetlim bojama mat fotopapira MP-101, izvrstan je način da se cijela obitelj zabavi.

Otkrijte sada

UKRAINE

Ideja: Zidne fotografije kao životna priča djeteta

Papir: Magnetski foto papir MG-101

Pogledajte videozapis

Fotografije životnih priča djece ambasadorice tvrtke Canon, Marine Karpiy

Ambasadorica tvrtke Canon Marina Karpiy kreativna je majka dvoje djece. Uvijek želi osmisliti zabavne trenutke za svoje dvoje djece. Kada je otkrila magnetski foto papir, dobila je inspiraciju kreirati nešto zanimljivo za svoju kćer, Lizi – ploču s fotografijama kao životnom pričom, ispisanima na magnetskom papiru kako bi Lizi mogla složiti fotografije kako ona to želi. Ideja je postala velika zabavna aktivnost za cijelu obitelj.

Otkrijte sada

SLOVENIA

Ideja: Jedinstvene ilustracije za preslikavanje na tkanine pomoću glačala.

Papir: Papir za preslikavanje glačalom na svijetle tkanine LF-101 i papir za preslikavanje na tamne tkanine DF-101

Pogledajte videozapis

Grafička dizajnerica Tina i njezini ispisi po mjeri na tkaninu „Artmelon“

Prije nekoliko godina Tina je odlučila osnovati vlastiti marku „Artmelon“ za majice ručne izrade koje predstavlja opušten, otmjen i kreativan ženski lik. Kada kupac naruči samo jednu ili samo nekoliko jedinstvenih majica ili drugih proizvoda od pamuka, opcija kućne izrade vrlo je korisna. Pomoću pisača PIXMA može ispisati bilo koji uzorak, slogan ili ilustraciju na A4 formatu i preslikati je glačalom na bilo koji pamučni materijal – taman ili bijeli. Na taj način izrađuje pamučnu vrećicu za prijateljicu, majicu sličnu svojoj kojom će iznenadi dečka i prenamijenjene kratke traperice s ilustriranom zakrpom na stražnjem džepu. Izradom vlastite ilustracije ili preuzimanjem ilustracija s interneta možete u potpunosti obnoviti svoj ormar i uvijek iznova izrađivati jedinstvene poklone za sve prigode.

Otkrijte sadaMagnetski foto papir MG-101

Pretvorite svoje fotografije u ukrasne ploče, poklone ili pomične ukrase pomoću magnetskog fotopapira MG-101 tvrtke Canon.

UKRAINE

ROMANIA

Višekratno ljepljive foto naljepnice RP-101

S višekratno ljepljivim fotonaljepnicama mogućnosti su beskrajne. Višekratno ljepljive naljepnice omogućuju vam širok raspon radnji, od skidanja i ponovnog lijepljenja bez oštećivanja zidova do kreiranja zabavnih i interaktivnih aktivnosti s mališanima.Canon Plus Glossy II PP-201

Fotopapir Plus Glossy II tvrtke Canon savršen je za vrhunsku kvalitetu ispisa sa sjajnom završnom obradom. Pruža savršen izgled za sve digitalne fotografije i sve vaše ponovne ispise.

GREECE

BULGARIA

Mat fotopapir MP-101

Mat fotopapir MP-101 tvrtke Canon istaknut će svaku sliku svijetlim i živopisnim bojama. Zato je to prava vrsta papira za kreativnije projekte ili za vaše dragocjene fotografije koje će dulje vremena odlično izgledati.Papir za preslikavanje glačalom na svijetle tkanine LF-101 i papir za preslikavanje na tamne tkanine DF-101

Oslobodite svoju unutarnju ljubiteljicu mode glačalom za preslikavanje jednostavnim za uporabu. Od personaliziranih torbi do trendi majica, nikada nije bilo lakše biti kreativan i mijenjati svoj stil.

SLOVENIA