Eureco-hero1.jpg

Eureco-Pharma BV uživa u prednostima digitalnog tiska brošura unutar tvrtke

Tvrtka Eureco-Pharma BV specijalizirana je za paralelni uvoz lijekova i ponovo pakiranje, a godišnje obrće 40 milijuna eura. Sve do prošle godine za ispis brošura s informacijama za pacijente na nizozemskom jeziku koristili su vanjskog dobavljača. Taj pristup imao je znatne nedostatke, među kojima su kašnjenje u trajanju od četiri tjedna i nemogućnost prilagodbe. Osim toga, tvrtka je utvrdila da angažiranje vanjskih resursa za ispis brošura dovodi do veće količine otpada.

Ispis brošura unutar tvrtke Eureco-Pharma omogućio je skraćivanje kašnjenja s četiri tjedna na samo 24 sata. Prilagodljivost koju pruža mogućnost ispisa brošura na zahtjev osigurala je tvrtki znatno smanjenje količine otpada, čime je uštedjela tisuće eura godišnje. Osim toga, uspješno je automatizirala proces savijanja i prebrojavanja zahvaljujući uređaju Horizon za savijanje i rezanje, štedeći tako i na radnoj snazi.

Eureco-image1
Eureco-image2

"Sve do prošle godine prihvaćao sam nedostatke angažiranja vanjskih resursa za ispis brošura i nikada se nisam raspitao o mogućnostima. Međutim, nakon razgovora s ljudima iz tvrtke Canon, počeo sam shvaćati potencijalne prednosti."

Jan de Kreij, glavni direktor i vlasnik