Canon Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop

Print Plug-In for Photoshop tvrtke Canon pruža savršeno sučelje između Photoshop slika i pisača imagePROGRAF. Omogućava izravan prijenos16-bitnih slikovnih datoteka na pisač, zadržavajući širok raspon boja i izvanrednu gradaciju originalnih slika.

Prednosti

  • Održavajte radni proces 16-bitne boje od snimanja slike do njezinog ispisa
  • Jednostavan radni proces štedi vrijeme i trud
  • Automatsko prepoznavanje prostora boje
  • Napredne značajke prilagodbe boje
  • Kreirajte ispise na platnu spremne za galeriju
  • Lako pregledajte kako će suptilne varijacije utjecati na konačni rezultat

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon Print Plug-In for Photoshop

Održavajte visoku kvalitetu slika


Operacijski sustavi obično ograničavaju upravljačke programe pisača na 8-bitnu obradu, što dovodi do nesavršenih rezultata. Print Plug-In for Photoshop tvrtke Canon zaobilazi taj problem izravnim ispisom na pisaču. Time se u ispisanom dokumentu zadržava kvaliteta 16-bitne slike sa širokim rasponom boja i potpunom gradacijom originala.

Uštedite vrijeme uz jednostavan radni proces


Konfiguracija postavki ispisa obuhvaćena je u jednom koraku i pruža potpun proces ispisa u boji. Budući da Print-Plug-In for Photoshop automatski prepoznaje postavke za prostor boje u Photoshop datotekama, ne morate se zamarati ponovnom konverzijom boja.

Napredne prilagodbe boja


Ako trebate precizno prilagoditi ravnotežu boja, kontrast, zasićenost i druge detalje, možete to učiniti. Ti rezultati ažuriraju se u stvarnom vremenu kroz pregled slike. To znači da precizno možete dočarati svoju viziju upravo onako kako ste htjeli, bez upotrebe originalne Adobe Photoshop datoteke.

Nove mogućnosti uz ispis na platno


Novi imagePROGRAF Layout Plug-in omogućava korisnicima da svoju sliku pripreme kao ispis na platno, prilagođavajući je za ispis tako da bude spremna za stavljanje na okvir.

Savršeni rezultati uz ispis varijacija


Print Plug-In for Photoshop omogućava brzo kreiranje i ispis skupine uzoraka slike koji sadrže suptilne varijacije. Slike se postavljaju u matricu ili jednu traku pa je lako vizualizirati suptilne utjecaje varijacija postavki boja na konačnom ispisu.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon Print Plug-In for Photoshop, njegovim značajkama i mogućnostima.