Kalkulatori

Elegantno dizajnirani ručni, stolni, uredski kalkulatori s funkcijom ispisa i znanstveni kalkulatori iz našeg asortimana spremni su za svaki zadatak. Dizajn naših kalkulatora objedinjava jednostavnost, eleganciju i funkcionalnost. Više od 55% kalkulatora iz našeg asortimana dijelom je izrađeno od materijala od recikliranih proizvoda tvrtke Canon. Time potičemo održivost i pružamo savršenu ravnotežu maksimalnog stila i minimalne količine otpada. U našem širokom asortimanu elegantnih modela možete pronaći sve, od solarnog napajanja bez korištenja baterija do antibakterijskih tipki, a tu su i značajke i funkcije potrebne u svakodnevnim izračunima.

Essential calculators

Osnovna serija

Nadahnuta tradicionalnim umijećem izrade iz tvrtke Canon, serija kalkulatora s osnovnim funkcijama objedinjuje jednostavnost, održivost i lakoću korištenja. Od osobnih prijenosnih uređaja džepne veličine do većih modela, ovi domišljati, elegantni i lagani kalkulatori jednostavni su za očitavanje i korištenje. Idealni pratitelji za stručne poslovne ljude.

Economical calculators

Ekonomična serija

Zbirka skromnih uređaja promišljenog i održivog dizajna. Ovi lagani modeli stvoreni su za općenite potrebe u kućanstvu i uredu, a imaju zaobljen dizajn i velik LCD zaslon koji olakšava čitanje brojeva.

Scientific calculators

Serija znanstvenih kalkulatora

Kompaktni, ali snažni kalkulatori iz našeg asortimana znanstvenih kalkulatora izvode do 610 različitih znanstvenih i statističkih funkcija. Ovi dizajni male težine savršeni su za korištenje u profesionalnim okruženjima, školama i fakultetima te nude jednostavno rješenje za složene probleme.

  Printing calculators

  Serija s funkcijom ispisa

  Ovi kalkulatori dolaze s brzom i izdržljivom jedinicom za ispis te omogućavaju jasan ispis u jednoj ili dvije boje. Njihove ergonomske tipkovnice i veliki zasloni povećavaju praktičnost i čine ih savršenima za zahtjevnu upotrebu u užurbanim uredima. Njihova visoka brzina ispisa jamči visoku razinu produktivnosti.

  K Series

  Serija K

  K (Chroma) je najnovija serija kalkulatora tvrtke Canon čiji dizajn stavlja naglasak na boju i životni stil. Osim što posjeduju uobičajene poslovne funkcije, kalkulatori serije K mogu se i lijepo uklopiti u dizajn interijera vašeg doma ili ureda, a izrađeni su uporabom materijala nastalih recikliranjem proizvoda tvrtke Canon.

  Traženje starijih modela kalkulatora

  Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele kalkulatora u našem odjeljku za arhivirane proizvode.