Discover unlimited possibilities with print

Otkrijte neograničene mogućnosti tiskanja

Digitalni tisak omogućuje kreativnost i inovativnost u dizajnu interijera - od tapeta i pločica do drva i stakla - te otvara nove mogućnosti za dizajnere koji neprestano traže inspiraciju kako bi zadovoljili sve zahtjevnije klijente. Tijesna suradnja s pružateljima usluga tiska koji koriste pravu tehnologiju za inovativno tiskanje može pružiti doista inovativne i nadahnjujuće projekte.

Pomoću kratkih uputa za izradu jedinstvenih tapeta želimo Vam približiti put do zanimljivih detalja u Vašem domu.

BROŠURA ZA IZRADU JEDINSTVENIH TAPETA

Tapete kod Lili Halo Decoration, Mateje living i Iwe Ive

Lili, koja vodi blog Lili Halo Decoration, je svoju prvu tapetu u stanu postavila prije godinu dana, ovaj je put poželjela još jednu tapetu u dječjoj sobi, gdje je iza novog kreveta na kat zalijepila retrouzorak koji su izradili dizajneri marke Little Otja. Biste li i vi željeli takav uzorak u dječjoj sobi?

Mateja, koja vodi Instagram profil Matejaliving, u dnevnoj je sobi upravo obnovila kutak uz kamin. Osim toga iznimno lijepa joj se učinila i tapeta koja je izrađena prema njezinoj želji. Sada je u galeriji s uzorcima dostupna i vama.

I Iva je razmišljala kako dodatno obogatiti dječju sobu i pristupila tome još kreativnije jer je željela tapetu samo do polovice visine zida i s posebnim završetkom. Tapeta se, naime, može i tako pripremiti, ispisati i zalijepiti. Upravo takva tapeta dostupna je u galeriji s uzorcima.

Bezplatni uzorci za tapetu po Vašem izboru

Preuzmite ju klikom na odabranu tapetu.

Postupak izrade tapete za vaš dom u obliku videozapisa

Prvi del

Prvi del

Prvi del

Inspirativni mediji in aplikacije