Ažuriranje programskih datoteka V1.21 za EOS R3 tvrtke Canon

Dodajte nove značajke i unaprijeđene radne značajke modelu EOS R3 i prenesite svoju kreativnost na nove razine. Ažuriranje programskih datoteka V1.21 dostupno je kao besplatno preuzimanje i jednostavno se instalira u samo nekoliko minuta. [preuzmite ovdje]

Kontinuirano snimanje u punoj rezoluciji do 195 fps

Programske datoteke V1.21 dodaju prilagođeni način snimanja velikom brzinom koji omogućuje proširenje brzine kontinuiranog snimanja na više od 30 fps – sve do munjevitih 195 fps. 1 To je savršeno za otkrivanje skrivenih detalja na brzim objektima, koji bi inače bili nevidljivi u konvencionalnim vremenskom okviru.

U izborniku fotoaparata brzinu izmjene sličica možete postaviti bilo gdje između 30 i 195 fps, a broj sličica snimljenih jednim uzastopnim snimanjem od dvije do 50. Tako možete snimati JPEG, HEIF i RAW datoteke u punoj razlučivosti, što vam daje potrebnu fleksibilnost, bez obzira na odabrani način rada.

EOS R3

Full HD videozapisi pri 240p

Uz nevjerojatne 4K i 6K opcije kod modela EOS R3, programske datoteke V1.21 omogućuju snimanje u Full HD razlučivosti uz iznimno veliku brzinu sličica pri 240p – idealno za svilenkasto uglađene efekte usporenog kretanja koji otkrivaju precizne detalje kod objekata koji se brzo kreću.

240p Full HD video

Dubinska kompozicija u fotoaparatu

Kada je dubina polja plitka, EOS R3 može automatski mijenjati fokus iz blizine u daljinu dok snima niz slika. Kada se te sličice spoje, rezultat je savršena dubina polja za scenu.

Uz ažuriranje programskih datoteka V1.21, ovaj niz slika sada se može spojiti u fotoaparatu i tako dati savršene rezultate, spremne za upotrebu. Funkciju možete upotrijebiti i za pregled onoga što se kasnije može postići u postprodukciji, što vam daje samopouzdanje koje vam je potrebno.

Kompozitna dubina odlična je za snimanje izbliza ili makro snimke kada je dubina polja ograničena. Osim toga, fotografima omogućava skraćivanje vremena naknadne obrade fotografija s više kadrova i brzo postizanje rezultata u fotoaparatu.

In-camera depth compositing

OBRADA RAW datoteka u oblaku

Za vrhunsku kvalitetu slike, ažuriranje programskih datoteka V1.21 omogućuje prijenos RAW datoteka u oblak image.canon za obradu.

Ondje se mogu pretvoriti u HEIF ili JPEG datoteke u oblaku pomoću algoritma dubinskog učenja za uglađivanje i smanjenje šuma kod visokih ISO vrijednosti. Rezultati su zapanjujući, s manje artefakata na detaljnim područjima i manje šuma na slici pri snimanju uz visoku vrijednost ISO.

RAW file processing in the cloud

Profesionalno snimanje videozapisa s ubrzanim prolaskom vremena

EOS R3 je odlična opcija za sekvence s ubrzanim protokom vremena: postavite fotoaparat za snimanje u intervalima od dvije sekunde do 99 sati 59 minuta i 59 sekundi, u trajanju do 3600 sličica. Na kraju slijeda, slike se kombiniraju kako bi nastao videozapis visoke razlučivosti, bez potrebe za dodatnim softverom. Možete biti sigurni i pri postavljanju: u slučaju nestanka struje ili potrošene baterije, fotoaparat može nastaviti snimati od mjesta na kojemu je ostalo bez napajanja, bez potrebe za ponovnim postavljanjem protoka vremena.

Krupni kadrovi dodirom tipke

Nakon povratnih informacija profesionalaca koji su snimali modelom EOS R3, dodali smo opciju digitalnog obrezivanja od 1,6x ili omjera 1:1, 4:3 i 16:9 koje možete dodijeliti jednoj od prilagodljivih kontrola fotoaparata. Omogućava vam približavanje udaljenih objekata bez micanja fotoaparata s oka – idealno kad ste pod pritiskom i želite brzo poslati savršene rezultate s fotoaparata u agenciju.

Get close at the touch of a button
  1. Praćenje automatskom ekspozicijom i automatskim izoštravanjem nije dostupno u načinu rada uzastopnog snimanja velikom brzinom. Maksimalni broj snimljenih sličica možete postaviti na 50