Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS dizajn i beskompromisno rukovanje

Zahvaljujući rukohvatu koji je dizajniran tako da pruža udobnost tijekom cjelodnevne upotrebe, model Canon EOS RP će EOS korisnicima djelovati poznato. Dodatni produljeni rukohvat dodatno povećava tu udobnost, a kompaktno i iznimno čvrsto kućište načinjeno od magnezijske legure težine svega 485 g (s baterijom i memorijskom karticom) omogućava jednostavnu upotrebu fotoaparata u pokretu. Priključak za USB punjenje omogućava i punjenje u pokretu.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Pogledajte u budućnost

Canon EOS RP ima LCD zaslon osjetljiv na dodir s promjenjivim kutom dijagonale 7,5 cm / 3 inča s 1 040 000 točkica koji podržava nagib i zakretanje pod novim kreativnim kutovima uz dodatak 0,39 OLED elektroničkog tražila s 2,36 milijuna točkica, s prilagodljivim informativnim zaslonom koji pomaže pri kadriranju i vizualizaciji subjekta iz bilo kojeg kuta. Utor za UHS-II karticu osigurava kompatibilnost s postojećim SD karticama i omogućava pristup standardu UHS-II, omogućavajući veće brzine pisanja i snimanje 4K videozapisa, dok gumbe i kotačiće možete prilagođavati željenim načinima snimanja.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Smjernice za veću kreativnost

Canon EOS RP pruža kontrole, gumbe i sustav izbornika kako biste se mogli koncentrirati na hvatanje vrhunskih kadrova. Navođeno sučelje, kreativni načini rada scene, fleksibilni prioritetni (FV) i ručni načini rada pružit će vam sigurnost i pomoći izraziti kreativnost.

Gergo holding Canon EOS RP

Moglo bi vam se svidjeti
Canon EOS RP image quality

EOS RP

Novi standard po pitanju kvalitete slike sa senzorom punog kadra

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Prilagodljivo snimanje i jednostavno povezivanje

Moglo bi vas zanimati