In less than the blink of an eye

EOS M6 Mark II

Nevjerojatna brzina

EOS M6 Mark II je brz i odzivan te vam omogućuje brzu reakciju kad vidite priliku za kreativnost, a zatim i nevjerojatno brzo izoštravanje i snimanje. Odličan je fotoaparat za uličnu fotografiju i svakodnevno snimanje odlučujućih trenutaka gdje brzina čini veliku razliku.

Brzo kontinuirano snimanje i Dual Pixel CMOS AF

EOS M6 Mark II može snimati slike s 32,5 megapiksela brzinom do 14 fps uz kontinuirano automatsko izoštravanje. Slijedite subjekte u pokretu kadrom te snimite niz iznimno oštrih i vrlo detaljnih slika kad se za to ukaže pravi trenutak. Velika međumemorija i podrška za UHS-II karticu omogućuju snimanje 54 sličice u JPEG i 23 sličice u RAW ili 36 u CRAW formatu.

Tehnologije prepoznavanja lica i praćenja očiju održavaju portrete oštrima, a odlučivanje o tome koji dio kadra izoštriti jednostavno je, trebate samo dodirnuti jedan od 5481 AF položaj na dodirnom zaslonu. Možete pritisnuti tipku za uključivanje automatskog izoštravanja na stražnjoj strani fotoaparata kako biste izoštravali s pomoću stražnje tipke, dodirnuti i povući AF kad upotrebljavate opcionalni EVF-DC2, dok vršne vrijednosti izoštravanja pomažu u postizanju bitne oštrine dok ručno izoštravate.

Moglo bi vam se svidjeti
sample basketball

Uzastopno RAW snimanje pri 30 fps

Snimajte RAW datoteke s 18 megapiksela* pri nevjerojatnoj brzini od 30 fps, uz kontinuirano izoštravanje. Tehnologija pripreme za snimanje omogućuje kontinuirano snimanje 0,5 s akcije prije nego što potpuno pritisnete tipku za okidanje, tako da ćete uvijek uhvatiti poseban trenutak i imati na raspolaganju prilagodljivost RAW datoteke.

sample basketball

* 75 % područja slike