The Full Frame Advantage
alt text goes here

Prednost koju pruža senzor punog kadra

Sa CMOS senzorom punog kadra od 26,2 megapiksela i procesorom slike DIGIC 7 model EOS 6D Mark II iz temelja je izrađen za profesionalne rezultate

Dinamički raspon

Najnoviji CMOS senzor u modelu EOS 6D Mark II pruža širok dinamički raspon pomažući u očuvanju detalja u tamnim i svijetlim dijelovima za prirodan izgled i dojam. Velika širina ekspozicije omogućuje opširniju naknadnu obradu datoteka.

Niska razina šuma pri slabom osvjetljenju

Slike snimljene pri slabom osvjetljenju vrlo su jasne i imaju nisku razinu šuma – rad pri maksimalnoj osjetljivosti ISO 40.000 (proširivo do ISO 102.400). CMOS senzor u modelu EOS 6D Mark II snima što je moguće više svjetla, a DIGIC 7 procesor izobličenja poput digitalnog šuma smanjuje na minimum.

Nova dimenzija obrade slike

Ugrađena korekcija aberacije objektiva poboljšava optičke radne značajke kompenziranjem čimbenika kao što su difrakcija, izobličenje i kromatske aberacije. Rezultat je vizualno superiorna slika izravno iz fotoaparata.

Next level image processing
Powerful portraits

Snažni portreti

Model EOS 6D Mark II punog kadra daje bitno pliću dubinu polja u usporedbi s fotoaparatima s manjim senzorima, što ga čini izvrsnim alatom za profesionalno portretiranje. Izolirajte nevjerojatno oštar objekt ispred meke pozadine i ostvarite vrlo plitke efekte izoštravanja snimajući s jedinstvenim objektivima sa širokim otvorom blende, primjerice objektivom EF 85 mm f/1.2L II USM.