ANALIZA SLUČAJA

Impressa impresionira novom fleksibilnošću

Older man wearing glasses and an orange polo shirt and younger man in blue long-sleeved shirt smile as they look at a screen on a commercial digital printer.

Svestrana tvrtka

Kao davatelj usluga komercijalnog ispisivanja, Impressa nudi promotivne, uredske i industrijske materijale, uključujući i prodajne materijale za prodavaonice. Proizvodnja takvih maloprodajnih materijala često uključuje raznovrsne zahtjeve, velike razlike u veličinama i zahtjev za brzom obradom.

Bald man in purple t-shirt with yellow writing pulls large sheets of multi-colored printed paper from a digital printer.

Ispunjavanje maloprodajne potražnje

Osim stvaranja velike količine otpada, tradicionalni offset tiskarski strojevi tvrtke Impressa bili su spori i skupi za manje zadatke ispisivanja. Osim toga, maloprodajni klijenti morali su čekati na sušenje tiska – što nije idealna situacija na dinamičnom maloprodajnom tržištu.

Tvrtki je trebalo novo digitalno rješenje za ispisivanje koje će se moći uhvatiti ukoštac s obradom raznih zadataka ispisivanja, brzo i cijenom prihvatljivo.OBRATIVŠI PAŽNJU NA PISAČE ŠIROKOG FORMATA, UISTINU NAM SE SVIDIO ASORTIMAN UREĐAJA CANON.

Tom Cambré, tehnološki direktor u tvrtki Impressa

Sveobuhvatno digitalno rješenje za ispisivanje

Nakon savjetovanja i preporuka tvrtke Canon, tvrtka Impressa uložila je u ColorWave 700. Novo digitalno rješenje za ispisivanje jako je brzo ostavilo pozitivan utjecaj zahvaljujući brzoj i učinkovitoj obradi kvalitetnih zadataka ispisivanja bilo koje veličine, u boji ili crno-bijelih.

Isporučivanje brzih, fleksibilnih i isplativih zadataka ispisivanja na zahtjev revolucioniralo je portfelj usluga tvrtke. Nakon svega šest mjeseci, Impressa je kupila drugi uređaj tvrtke Canon, za sveobuhvatan razvoj mogućnosti ispisivanja.

Commercial digital printer in an office prints an A1 sheet of paper with a cartoon image of a child on an orange background.

Više posla, manje otpada

ColorWave 700 omogućuje pametnije ispisivanje zahvaljujući kojemu je količina posla u tvrtki porasla za 15 – 20 %. Osim toga, tvrtka Impressa ostvarila je svoj povrat ulaganja u samo tri mjeseca.

Budući da se radi o automatiziranoj tehnologiji, novo digitalno rješenje za ispisivanje smanjilo je pritisak na zaposlenike, doprinoseći dramatičnom smanjenju razina otpada – što je važna prednost za tvrtku koja je posvećena ekološkoj prihvatljivosti.

Nadahnuti na razmatranje novih primjena, u tvrtki Impressa počeli su testiranja s tapetama, što se pokazuje kao stvarna mogućnost za budućnost.

Canon ColorWave 700 printing poster


POZITIVAN UTJECAJ PRVOG UREĐAJA NA NAŠE POSLOVANJE POTAKNUO NAS JE NA KUPNJU DRUGOG UREĐAJA COLORWAVE.

Autor Tom Cambré


Saznajte kako Profesionalne usluge ispisivanja mogu unaprijediti vaše poslovanje.

Razgovarajte s našim timom