Digitalni tisak

PRODUKCIJSKI TISAK NAJVIŠE KVALITETE

PRODUKCIJSKI TISAK NAJVIŠE KVALITETE


PRODUKTIVNOST SE JE S CANONOVIM PISAČEM IMAGEPRESS C600I ZNATNO POVEĆALA, CIJENA OTISAKA SE SMANJILA ZA 20 %.

Edvard Krasić
Direktor tvrtke Argenta

Opsežan asortiman i in-house produkcija

Argenta je specijalizirana digitalna tiskara koja nudi širok spektar proizvoda vrhunske kvalitete. U Argenti veliku većinu stvari vezanih uz tisak pokušavaju odraditi sami, jer tako zadržavaju kontrolu nad cijelim procesom izvršenja narudžbi. Osim toga, rade svu pripremu za tisak, zbog čega zapošljavanju dizajnere koji su osposobljeni za oblikovanje i pripremu različitih materijala, pa su zahvaljujući tome manje ovisni o fluktuacijama kvalitete pripreme.

Opsežan asortiman i in-house produkcija

Digital investment back in scope

U prošlosti su u Argenti zadatke u boji slali vanjskim izvođačima, jer im tadašnji kapaciteti i kvaliteta uređaja nisu omogućavali tisak većih naklada u boji. Zbog povećane potražnje za tiskom u boji na zahtjev odlučili su se na nadogradnju koja će osigurati pravodobno izvršenje narudžbi i visoku kvalitetu svih vrsta ispisa. 

Direktor Argente Edvard Krasić je prvo posjetio Canonov tehnološki centar u Poingu, gdje je pogledao rješenja koja bi mogla zadovoljiti njihove potrebe. Nakon savjetovanja s Canonovim partnerom Kopitehnom, u koje se Krasić pouzda već više od 10 godina, odabrao je digitalni pisač u boji Canon imagePRESS C600i.

Veća potražnja digitalnog tiska u boji

Koristi u produkciji

Canon imagePRESS C600i ima mnoge prednosti, od kojih su neke u Argenti posebno istaknuli: iznimna kvaliteta slike, impresivna preciznost i dosljednost boja uz dinamičko podešavanje, vrlo precizno prepoznavanje područja ispisa, produktivnost cijelog procesa na širokom rasponu medija, uključujući papir velike gramaže, automatsko obostrano ispisivanje do 300 g/m² na medije različitih veličina, od posjetnice do SRA3. Prednost pred konkurencijom je tiskanje plakata dimenzija 33x78 cm (banner), za koje su u uređaj ugradili posebni odjeljak, a pisač ima i dodatni odjeljak za omotnice.

Koristi u produkciji


JEDINI SERVIS KOJI SMO DOSADA IMALI BIO JE REDOVITA IZMJENA BUBNJA NAKON 400 000 ISPISA. POUZDANOST UREĐAJA JE NEVJEROJATNA!

Edvard Krasić
Direktor tvrtke Argenta