PROIZVODI

Kamere s kupolastim kućištem (dome)

U okruženjima u kojima je diskrecija važna, naše kamere s kupolastim kućištem pružaju savršeno rješenje.

SAZNAJTE VIŠE

PTZ camera

Širok kut gledanja

Kompaktne i estetski privlačne, pružaju izvanrednu kvalitetu slike cijelim širokim kutom gledanja, bilo da su montirane na zidu ili stropu. Savršene su za upotrebu u zatvorenom ili na otvorenom.

Kompaktne i diskretne

Naše kamere s kupolastim kućištem dizajnirane su imajući na umu diskreciju, a naši izuzetno kompaktni modeli VB-S toliko su mali da vam mogu stati na dlan. Asortiman dodatne opreme za uvučenu montažu omogućava da se svaki model montira diskretno i u skladu s estetikom okruženja u kojem se montira.

Daljinsko podešavanje vodoravnog/okomitog pomicanja, rotacije i zumiranja

Nakon montaže alat za postavljanje kuta kamere, kojemu se pristupa pomoću računala, omogućava daljinski pristup funkcijama kamere (P-T-R-Z). To znači da se prilikom fizičke montaže ne moraju uzimati u obzir čimbenici kao što su izoštravanje i smjer kamere jer se njima može upravljati s računala. Time se štedi vrijeme, a i potrebno je manje osoba prilikom montaže.

Internal view of shopping centre

Jednostavna montaža

Montaža je brza i jednostavna uz standardne rupe za vijke i predložak za označavanje mjesta za rupe koji je priložen u pakiranju. Asortiman dodatne opreme omogućava montažu na spuštenim stropovima, na zidu ili čak na šipci. Dodatnu prilagodljivost pruža mogućnost napajanja iz strujne mreže ili putem Ethernet veze. Naše izuzetno kompaktne modele VB-S može montirati samo jedna osoba.

Easy

Želite saznati više o kamerama s kupolastim kućištem (dome)?

Kontaktirajte tim za mrežne kamere

RAZGOVARAJTE S TIMOM

Niste sigurni koje proizvode treba vaša tvrtka?

RAZGOVARAJTE S TIMOM