PROIZVODI

Kamere sa standardnim kućištem (box)

Napravljene za razne sigurnosne primjene, naše kamere sa standardnim kućištem imaju široke kutove gledanja i pogodne su za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom.

SAZNAJTE VIŠE

Box camera

Napredne funkcije

Ovaj moćni asortiman, koji obuhvaća izuzetno kompaktne kamere za mjesta na kojima je diskrecija važna, ima optičko i digitalno zumiranje, razlučivost do Full HD, napredne funkcije i Smart Shade Control.

Široki kutovi gledanja

Široki kutovi gledanja do 112 stupnjeva omogućavaju nadzor ogromnih područja samo jednom kamerom. To znači da se nadzorne mreže mogu postaviti s manje kamera, čime troškovi ostaju niski. Čak i pri najširim kutovima gledanja, kvaliteta slike ostaje impresivna, uz Canonov objektiv s optičkom korekcijom koji smanjuje efekte "ribljeg oka".

Jednostavna montaža i upravljanje

Ove kamere dizajnirane su za brzu i jednostavnu montažu odmah po raspakiravanju, nije potrebno podešavanje prije montaže. Asortiman dodatne opreme za upotrebu na otvorenom pruža prilagodljivost konfiguracije uz mogućnost montaže na zidu, stropu ili šipci. Prilikom upotrebe, elektronički stražnji sustav izoštravanja u kamerama sa standardnim kućištem VB-H i VB-M održava izoštravanje tijekom zumiranja.

Internal view of shopping centre

Želite saznati više o kamerama sa standardnim kućištem?

Kontaktirajte tim za mrežne kamere

RAZGOVARAJTE S TIMOM

Niste sigurni koje proizvode treba vaša tvrtka?

RAZGOVARAJTE S TIMOM