Skyline Network Security Cameras

Mrežne kamere

Tamo gdje je nadzor doista važan, asortiman mrežnih kamera tvrtke Canon pruža rješenje.  Kompaktne, a ipak velike po pitanju radnih značajki, one pružaju izvanrednu kvalitetu slike, čak i u slabo osvijetljenim područjima gdje postoje veći sigurnosni rizici.

Imajte na umu da je Axis Communications, tvrtka Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera tvrtke Canon i pružanje podrške za njih.

Prednosti tehnologije tvrtke Canon
Mrežne kamere tvrtke Canon pružaju lepezu mogućnosti: prilagodbu slike u stvarnom vremenu, višestruki prijenos i profinjenu analizu videozapisa, a sve to radi temeljite obrade, praćenja i ukazivanja na potencijalne sigurnosne prijetnje koje se pretvaraju u jake dokaze.
Network camera on wall
Modern building at night
Snimanje u svim uvjetima osvjetljenja
Koristeći prednosti niza optičkih tehnologija i tehnologija za obradu slike, mrežne sigurnosne kamere tvrtke Canon pružaju kvalitetne, izuzetno detaljne slike u svim uvjetima osvjetljenja.
Maksimalno smanjenje troškova projekta
Širok kut gledanja i napredne mogućnosti prepoznavanja alarmantnih situacija u kombinaciji s opsežnom zaštitom od vremenskih uvjeta i udaraca jamče pregršt sigurnosnih mogućnosti uz istovremeno smanjenje troškova projekta.
inside modern building

Asortiman proizvodaUtemeljen na više od 70 godina stručnosti na polju snimanja, opsežni asortiman mrežnih kamera tvrtke Canon pokriva svaki kut. Asortiman obuhvaća PTZ kamere te kamere s kupolastim i standardnim kućištem s razlučivošću Full HD ili 1,3 MP, a one pružaju širok kut gledanja i impresivnu kvalitetu slike, čak i pri slabom osvjetljenju.