MARINE BINOCULARS
alt text goes here

POMORSKI
DALEKOZORI

Čvrsti i vodootporni dalekozori za upotrebu u svim vremenskim uvjetima.

Savršeni za aktivnosti na vodi

Idealni za jedrenje i druge upotrebe na kopnenim i morskim vodama, ovi dalekozori osiguravaju miran pogled čak i na nemirnim vodama.

Iznimno stabilni pogledi

Uživajte u iznimno stabilnom pogledu iz plovila u pokretu zahvaljujući Canonovom optičkom stabilizatoru slike (IS). Pruža brzo, precizno ispravljanje raznovrsnih pokreta i potresanja, tako da naš snažni dalekozor možete držati u ruci i istovremeno jednostavno pronalaziti i pratiti udaljene subjekte u brzom pokretu.

Saznajte više

A super steady view

Približite se uz vrhunsku kvalitetu

Pogledajte pojedinosti izbliza, uz izvrsnu kvalitetu boje i zapanjujući kontrast zahvaljujući preciznoj Canonovoj optici Porro II zasnovanoj na prizmi, uz nisku razinu iskrivljenosti i premazu leća Super Spectra. Savršen za jasno pronalaženje subjekata na moru.

Saznajte više

Get closer in superb quality

Izrađeni za najzahtjevnije uvjete

Izrađeni prema Japanskim industrijskim standardima (JIS), naši potpuno vodootporni (WP) dalekozori mogu pretrpjeti uranjanje pod vodu dubine do 1 metra u trajanju od 5 minuta, a naši modeli za sve vremenske uvjete (AW) mogu izdržati prskanje vodom.

Saznajte više

waterproof binoculars

Preporučeni pomorski dalekozori

Birajte iz raspona povećanja naših vodootpornih i dalekozora za sve vremenske uvjete

Druge aktivnosti

Upoznajte cijeli asortiman dalekozora i pristupite informacijama koje su vam potrebne za odabir pravog dalekozora za sebe.