Vodič za upotrebu logotipa tvrtke Canon

Savjet za ovlaštene partnere i neovisne distributere tvrtke Canon

Canon veliku pažnju posvećuje zaštiti svojih trgovačkih znakova i naziva. To je razlog zašto je tvrtka Canon za ovlaštene partnere i neovisne distributere pripremila ove smjernice o tome na koji način smiju, a na koji ne smiju koristiti logotipove i trgovačke znakove "Canon" na svojim web-mjestima i računima za društvene mreže.

Canon_logo_usage

DOPUŠTENE RADNJE

  • Promovirajte sebe i naziv svoje tvrtke.
  • Navedite da objavljeni stavovi pripadaju vama, a ne tvrtki Canon1.
  • Na web-mjestu logotip tvrtke Canon može se upotrebljavati ako se prikazuje pokraj opisa ili slike proizvoda tvrtke Canon koji prodajete, u sklopu uobičajenog zakonitog poslovanja, radi naznačavanja njegovog podrijetla.

ZABRANJENE RADNJE

  • Naziv "Canon" ili trgovački znak Canon nemojte koristiti kao dio naziva svoje domene ili računa za društvene mreže.
  • Logotip "Canon" ili dio logotipa nemojte koristiti kao ikonu naziva, sliku ili fotografiju računa.
  • Nemojte skraćivati logotip "Canon" niti ga mijenjati ili kombinirati s nekom drugom riječi ili slikom.
  • Nemojte kupovati naziv domene ili kreirati račun društvene mreže koji sadrži riječ "Canon" jer njezina uporaba krši prava tvrtke Canon2.
  • Nemojte se pogrešno predstavljati niti insinuirati da ste entitet tvrtke Canon kroz svoj odabir slika, naziva i teksta.
  • Nemojte objavljivati sadržaj koji bi mogao biti nezakonit, klevetnički ili koji bi se mogao smatrati uznemiravanjem tvrtke Canon ili bilo koje treće strane.

Ako budete imali pitanja o načinu primjene ovih smjernica na svoje web-mjesto ili račun(e) za društvene medije, preporučujemo da zatražite neovisan službeni savjet.

Ako trebate dodatne pojedinosti o upotrebi logotipa i zaštitnih znakova tvrtke Canon, kontaktirajte corporate.communications@canon-europe.com kako biste dobili cijeli PDF/dokument.¹ Imajte na umu da ste samo vi zakonski odgovorni za sadržaj koji objavljujete na mreži. Pazite da poštujete autorska prava te prava koja se tiču pravedne upotrebe, privatnosti i otkrivanja financijskih podataka te druge primjenjive zakone.

² Tvrtka Canon zatražit će da joj se prenese svaki naziv domene koji treća strana kupi, a koji obuhvaća trgovačke znakove tvrtke Canon. Osim toga, tvrtka Canon surađivat će s davateljima društvenih medija na tome da se uklone svi računi koji krše prava tvrtke Canon.