Canon PosterArtist Lite

PosterArtist Lite

Softver PosterArtist Lite tvrtke Canon pojednostavljena je verzija softvera PosterArtist koja sadrži njegove osnovne funkcije, a omogućje dizajn i ispis plakata profesionalnog izgleda u samo četiri jednostavna koraka. Obuhvaća više od 1300 predložaka, fotografija i umjetničkih isječaka među kojima će se naći odgovarajući za razna poslovna okruženja - izrada privlačnih plakata ili znakova nikada nije bila lakša.

Prednosti

  • Lako izradite predivne plakate
  • Više od 1300 predložaka, fotografija i umjetničkih isječaka
  • Automatska korekcija boja i značajke za uređivanje teksta
  • Importirajte vlastite slike ili fotografije
  • Ispisujte iz programa Word, PowerPoint i Excel
  • Dijeljenje datoteke s plakatom putem informatičkog oblaka

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon PosterArtist Lite

Nevjerojatni rezultati u samo 4 jednostavna koraka


Izradite vlastite privlačne plakate i znakove u samo četiri jednostavna koraka. Odaberite sličicu plakata te željeni predložak. Odaberite vrstu papira i orijentaciju ispisa. Uredite tekst, fontove i boje, importirajući vlastite slike ako je to potrebno. Zatim jednostavno ispišite svoje remek-djelo na uređaju imagePROGRAF tvrtke Canon.

Ogroman izbor


PosterArtist Lite obuhvaća više od 1300 predložaka, fotografija i slika, tako da su kreativne mogućnosti gotovo neograničene. Zahvaljujući raznovrsnosti dostupnih slika lako je izraditi plakate i znakove za bezbroj poslovnih okruženja, među kojima su maloprodaja, ugostiteljstvo, zabava, obrazovanje, javni sektor, zdravstvo, prijevoz i korporacijska okruženja.

Više od plakata


PosterArtist omogućava vam da izradite više od plakata. Word dokumenti, PowerPoint prezentacije, Excel grafikoni, kao i dokumenti skenirani na uređajima tvrtke Canon, lako se mogu importirati u PosterArtist i u trenutku ispisati pisačem tvrtke Canon za veliki format. Osim toga, plakate sada možete bez napora podijeliti s drugima putem informatičkog oblaka, koristeći Direct Print & Share tvrtke Canon.*

* Dijeljenje datoteka putem informatičkog oblaka dostupno je od PosterArtist Lite verzije 2.5 od svibnja 2014. Postojeći korisnici mogu nadograditi softver iz centra za preuzimanje softvera tvrtke Canon.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PosterArtist Lite, njegovim značajkama i mogućnostima.