Članak

Tri načina na koje će vas novi uređaji pripremiti na radne prostore budućnosti

Article 7 headline

Je li 2020. bila godina promjene? Svakako je bila godina u kojoj se dogodilo mnogo događaja bez presedana koji su promijenili svijet. Međutim, mogli bismo reći kako promjena kao takva nije jedinstvena za 2020., već je u pitanju jedna konstanta. U 2020. ubrzali su se mnogi novi trendovi kojima svjedočimo na radnim mjestima. Iako su prethodnih godina rad od kuće i rad u pokretu postajali sve popularniji, za vrijeme karantene postalo je neizbježno osigurati uvjete za rad na daljinu, zbog čega su uredi umjesto pretpostavljenih radnih mjesta postali tek jedna od mnogih opcija. To je imalo snažan učinak na način na koji upotrebljavamo urede i što očekujemo od uredske tehnologije. To je iskustvo brojne tvrtke prisililo da ubrzaju postojeće planove iz područja digitalne transformacije kako bi zaposlenicima osigurali digitalne alate za povezivanje i učinkovit rad s bilo koje lokacije.

Iako sve manje nas radi u centraliziranim uredima diljem svijeta, uredi će ostati važan dio naše poslovne budućnosti. Međutim, kako bi mogli ispuniti današnje poslovne potrebe, potrebno je prilagoditi uredske uređaje. Upravo zato u tvrtki Canon razvijamo svoj asortiman kako bismo vam pomogli s vašim novim izazovima. Naši najnoviji uređaji iz serija imageRUNNER ADVANCE DX C5800 i imagePRESS C170 dizajnirani su tako da vam pruže alate za postizanje uspjeha u okruženju koje se mijenja.

Povezivanje vašim timova, gdje god se oni nalazili

Najočitiji trend koji je ubrzan u 2020. je udaljeni, distribuirani ili ‘nepovezani’ rad – pri kojemu zaposlenici više ne moraju biti vezani uz fizičku lokaciju. Taj se trend kao naš novi način rada pojavio i prije pandemije, a iskustvo globalnih karantena samo ga je ubrzalo i utvrdilo. Kod ispisivanja, to je dovelo do važnih implikacija – mijenjaju se potrebe koje korisnici imaju u odnosu na pisače u svom glavnom uredu.

Kako bi se zadovoljili današnji stilovi hibridnog rada, uređaj mora imati nove mogućnosti koje će ga učiniti čvorištem kako za ispisivanje tako i za digitalne tijekove poslovnog procesa. Asortiman tvrtke Canon osmišljen je imajući na umu učinkovit hibridni rad. Naši pametni uređaji dizajnirani su s najnovijom tehnologijom za snimanje i obradu dokumenata te imaju ugrađene napredne mogućnosti povezivanja s uobičajenim uslugama računalnog oblaka i aplikacije za tijek poslovnog procesa. To znači kako zaposlenici mogu lako pretvoriti ispisane dokumente u digitalne informacije koje se mogu spremiti u aplikacije kao što je OneDrive ili Dropbox ili dodati izravno u tijekove poslovnih procesa tvrtke kao što je SAP Concur. Ta napredna mogućnost povezivanja osigurava dostupnost informacija kolegama bez obzira na njihovu lokaciju, čime se podržava učinkovitiji rad s bilo koje lokacije.

Nova definicija radnog prostora budućnosti uz Canon

Povećavanje produktivnosti tijekom dolaska u ured

Budući da sve više zaposlenika radi na daljinu, kad dođu u ured, to će vjerojatno biti zbog specifičnih zadataka koje ne mogu obaviti od kuće; jedan od njih je i ispisivanje ili pak digitalizacija fizičkih dokumenata koje trebaju dostaviti u glavni ured, naročito kad su u pitanju velike količine materijala. Zaposlenicima trebaju pouzdani i produktivni uređaji koji će im omogućiti da te zadatke obave što učinkovitije. Zato smo dizajnirali svoj vrhunski DNK imageRUNNER ADVANCE, temeljem kojega smo razvili seriju uređaja imageRUNNER ADVANCE DX C5800. To je naš najbrži uređaj dosad koji kombinira brzine ispisivanja od 70 ppm i skeniranja od 270 ipm, osiguravajući najproduktivnije iskustvo.

Istovremeno smo svjesni kako, kad su u pitanju marketinški materijali, mnogi naši klijenti proizvodnju prepuštaju vanjskim resursima. Ipak, to može rezultirati nepotrebnim kašnjenjima. Uz imagePRESS C170 možete preskočiti komplikacije uslijed suradnje s trećim stranama i unutar tvrtke stvoriti resurse za korisnike – i izradu raznih materijala, od natpisa do brošura – čak i ako zahtijevaju složene mogućnosti dorade. To znači kako će zaposlenici moći iskoristiti svoje vrijeme u uredu na najbolji mogući način, izrađujući materijale koji su im potrebni na licu mjesta.

Privucite klijente kreativnom komunikacijom

Ta je mogućnost vrlo važna i za ispunjavanje novih zahtjeva iz područja korisničkih iskustava. Uz tolike promjene u našim tradicionalnim radnim navikama i sve manji broj mogućnosti za osobnu komunikaciju s klijentima, tvrtkama su potrebni učinkovitiji načini za privlačenje klijenata. U stvarnosti, ta kreativna komunikacija treba biti usklađena sa smanjenim proračunima, naročito u jeku pandemije.

Jasno nam je kako su tiskani materijali skuplji za izradu, naročito ako se oslanjate na vanjske partnere. Zato smo uređaje serije imagePRESS C170 dizajnirali tako da ispunjavaju svakodnevne uredske potrebe, ali i kako bismo vam omogućili eksperimentiranje s izradom kreativnijih, kvalitetnih vanjskih resursa unutar tvrtke. Osim što na taj način možete istražiti nove načine izrade materijala, time ćete izbjeći i troškove plaćanja vanjskih partnera.

Uređaji serije imagePRESS C170 omogućavaju rad s medijima raznih formata, uključujući i standardne A4 i A3, zatim omotnicama, medijima težine do 350 g/m², ali i bogatim asortimanom linijskih opcija za profesionalnu završnu obradu. Odabir uređaja koji omogućava rad s medijima raznih formata, s boljim opcijama završne obrade i vrhunskim bojama može predstavljati važnu komparativnu prednost.

Transformacija, kvaliteta i brzina

U svjetlu konstantnih promjena, neprestano ulažemo u razvoj novih proizvoda koji su dizajnirani u skladu s vašim potrebama koje se razvijaju. Uređaji serije imageRUNNER ADVANCE DX C5800 i imagePRESS C170 dva su pametna uređaja koja smo dizajnirali upotrebljavajući svoju stručnost iz područja besprijekorne integracije radnih procesa s dokumentima te pametne tehnologije ispisivanja i skeniranja, prilagođenih vašim potrebama.

Naši uređaji i nadalje funkcioniraju kao alati za provođenje digitalne transformacije te, u slučaju uređaja imageRUNNER ADVANCE DX C5800, kao nenadmašni alati za omogućavanje pouzdane, jednostavne i brze digitalizacije dokumenata. imagePRESS C170 je idealno rješenje za tvrtke kojima je potrebna izrada vlastitih kvalitetnih i kreativnih materijala te komunikacije s klijentima na širokom rasponu medija.

Saznajte više o načinima na koje naši najnoviji uređaji podržavaju vaš put digitalne transformacije.

Želite li unaprijediti svoje profesionalne mogućnosti ispisa? Otkrijte više o tome kako smo dizajnirali imagePRESS C170 kojim vam želimo pomoći u izradi kvalitetnih materijala unutar tvrtke.

Povezani proizvodi i usluge

Istražite više

  • Članak

    Iznimna kvaliteta, bez kompromisa

    Pomoći će vam zadiviti klijente bez velikih troškova.

    20 Jan 2021

  • ČLANAK

    Digitalna transformacija hibridnog radnog mjesta s pomoću ispisa

    Transformacija ispisa radi zadovoljavanja potreba hibridnog radnog mjesta.

    20 Jan 2021

  • ČLANAK

    Učinite ispisane medije svojim tajnim oružjem za uspjeh

    Kvalitetni mediji za ispis vaše su tajno oružje za privlačenje klijenata u „novom normalnom“.

    20 Jan 2021

  • Niste sigurni koje proizvode treba vaša tvrtka?