Dobro došli u YouConnect

Primajte najnovije vijesti tvrtke Canon, najbolje iskoristite proizvode uz kratke savjete i vodiče, prijavite se na natjecanja koja nisu za propustiti i pronađite inspiraciju u našoj nevjerojatnoj galeriji fotografija. Nemojte čekati, prijavite se za bilten tvrtke Canon i ostanite u tijeku!

Jasna perspektiva fotografiranja pri slabom osvjetljenju.

Canon intervjuira Nigea Levantermana, fotografa za slabo osvjetljenje koji se specijalizirao za snimke gradskih panorama s dugom ekspozicijom.

Više informacija

Istražite Canonov put u pripovijedanju priča.

Već više od 80 godina pomažemo ljudima da ispričaju svoje priče. Malo je onih koji su vidjeli više od Mikea Burnhilla, stručnjaka za proizvode koji ima 11 godina iskustva. Susreli smo se s Mikeom kako bismo razgovarali o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti tvrtke Canon.

Više informacija

Oslobodite svoj kreativni potencijal i istražite sljedeće poglavlje na polju ispisivanja.

Od personaliziranih razglednica i uredskih materijala do čuvanja i dijeljenja uspomena, svatko će naći vještinu za sebe. Otkrijte kako vam izrada materijala s pomoću odgovarajućeg pisača može uštedjeti vrijeme i novac.

Više informacija

Upoznajte Anu Pratas, fotografkinju koja snima iskrene priče o obiteljskom životu.

Ana Pratas obiteljska je fotografkinja koja tehnikama dokumentarnog stila snima uistinu autentične trenutke. Pročitajte naš intervju i saznajte kako ovjekovječuje te dragocjene obiteljske trenutke.

Više informacija

Upoznajte uličnog fotografa Erika Witsoea koji svaki dan snima svakodnevicu.

Erik Witsoe ulični je fotograf koji snima prolazne priče u Poljskoj, svom novom domu. Pročitajte naš intervju s Erikom i saznajte kako svaki dan snima nove priče na istim ulicama.

Više informacija

Canonov ambasador i sportskih fotograf Samo Vidic poučava nas kako snimiti priče prepune akcije.

Kada smo izazvali parkour tim Storror da trčeći, skačući i rolajući se po prvi put prijeđu s jednog kontinenta na drugi, Samo Vidic slijedio je svaki njihov korak, dokumentirajući tu avanturu. Otkrijte kako snimiti vlastite urbane akcijske priče uz pomoć Vidicevih savjeta.

Više informacija

Upoznajte fotografa hrane, Mikea Tsanga koji snima prizore za polizati prste.

Mike Tsang, fotograf-gurman iz Londona, uvijek je strastveno doživljavao snimanje pokreta. Pročitajte naš razgovor s Mikeom, otkrijte kako zamrzava pokrete i snima prolazne trenutke.

Više informacija

Upoznajte "tragače za geometrijom", Daniela Rueda i Annu Devís

Pridružite nam se u razgovoru s fotografima arhitekture, Annom Devís i Danielom Ruedom. Otkrijte što je iza njihovog maštovitog i apstraktnog načina pričanja priče te kako ih je ljubav prema zgradama i putovanju pretvorila u zvijezde Instagrama.

Više informacija

Makro svijet postaje veličanstven kroz upotrebu inspirativne fotografije za poigravanje s mjerilom

Otkrijte kako fotograf i modelar Simon Carter stvara minijaturni svijet automobilskog sporta koji izgleda točno poput pravog. Priča je to o mjerilu, perspektivi i strpljivosti.

Više informacija

Uvijek znamo da smo iskusili mali dio svijeta na način na koji nitko drugi nije.

Pridružite nam se u razgovoru s putopisnim fotografima Andrewom i Emily koji stoje iza bloga Along Dusty Roads. Otkrivamo savjete o putopisnoj fotografiji, pustolovine i planove za budućnost ovog dvojca željnog putovanja.

Više informacija

Osnaživanje žena kroz fotografiju

Lensational uči žene diljem svijeta kako upotrijebiti fotografiju za dokumentiranje života, pretvarajući pričanje priče u kreativni izvor prihoda. Susreli smo se s osnivačicom Bonnie Chiu kako bismo saznali čime se bavi njezina dobrotvorna udruga.

Više informacija

Ostanite informirani

Slijedi: Promatranje svijeta bez tražila

Predbilježite se na bilten