Skeniranje uz uniFLOW

Uz uniFLOW, softversku platformu koja pojednostavljuje sve vaše potrebe za ispisivanjem, skeniranjem i upravljanjem uređajima, možete uživati u povećanju vrijednosti svojih Canon uređaja. Modularni dizajn i dobra integracija s uređajima tvrtke Canon znači da pruža nenadmašan potencijal za kreiranje jedne prilagođene platforme koja kontrolira uredsko ispisivanje, skeniranje i vaš odjel za ispisivanje. 

uniFLOW upravlja cijelim procesom skeniranja: od skeniranja izravno s uređaja i jednostavne obrade dokumenata pomoću moćnog skenera pa do njihove distribucije na bilo koje podržano odredište.

Praktično skeniranje s uređaja tvrtke Canon

Osigurajte jednostavno skeniranje uz sučelje jednakog izgleda u cijeloj skupini kompatibilnih višenamjenskih pisača tvrtke Canon (imageRUNNER ADVANCE, određeni imageRUNNER i i-SENSYS uređaji) i mrežnih skenera tvrtke Canon (imageFORMULA ScanFront) koji imaju izuzetno kompaktne dimenzije i pouzdanost ulaganja papira.

Easy Scanning

Prilagođeno skeniranje

Skeniranje na bilo kojem uređaju: korisnici vide samo relevantne radne procese, bez obzira na koji uređaj tvrtke se prijave. Administratori za uniFLOW lako mogu davati dopuštenja kako bi kontrolirali kojim će radnim procesima moći pristupati svi ili određeni odjeli, grupe ili korisnik.

Sigurno skeniranje

Spriječite neovlaštenu upotrebu uređaja uz izbor prilagodljivih opcija za korisničku prijavu kao što su prijava pomoću kartice, korisničkog imena / lozinke, PIN-a, koda zadatka ili anonimne prijave. Pristup funkcijama skeniranja može se ograničiti po korisnicima kako bi se dodatno zaštitile osjetljive ili povjerljive poslovne informacije. Kako bi se osiguralo dodatno izvješćivanje, snima se kontrolni zapisnik skeniranja.

Secure Scanning
Easy Scanning 2

Jednostavno skeniranje

Značajka jedinstvene prijave omogućuje pristup funkcijama skeniranja i ispisivanja na višenamjenskim uređajima, osiguravajući učinkovite poslovne procese. Nakon prijave, intuitivno i praktično korisničko sučelje na svim uređajima pojednostavljuje skeniranje. Pregled na zaslonu pomaže korisnicima da provjere skenove.

Brza i prilagodljiva obrada skeniranih slika

Lako automatizirajte konverziju skeniranih slika u pretražive, strukturirane i izuzetno komprimirane dokumente uz uniFLOW. Skenirani dokumenti pripremaju se za uređivanje, arhiviranje ili integraciju u vaše sustave.

Za kompatibilnost s mrežnim skenerima ScanFront potrebna je barem verzija softvera uniFLOW 5.4. Još danas razgovarajte o softveru uniFLOW s ovlaštenim Canonovim distributerom ili integratorom sustava. Sve marke i nazivi proizvoda zaštitni su znakovi svojih tvrtki.