Canon imageFORMULA ScanFront 330

imageFORMULA ScanFront 330

Kompaktan, pouzdan mrežni skener u boji uz koji ćete povećati produktivnost i smanjiti troškove za IT zahvaljujući brzom, jednostavnom radu, centraliziranom sustavu za administraciju i jednostavnoj integraciji u poslovne programe i tijek rada

Prednosti

 • Elegantan i kompaktan dizajn
 • Brzo i pouzdano skeniranje
 • Rad prilagođen korisniku s tipkama za zadatke koje možete prilagoditi svojim potrebama
 • Smanjeni troškovi za IT uz upravljanje na daljinu i mrežnu integraciju
 • Napredne sigurnosne značajke
 • Jednostavna prilagodba uz SDK alate koji se temelje na webu

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon imageFORMULA ScanFront 330

Brzo i pouzdano skeniranje


Kompaktni ScanFront 330 pomoći će vam unaprijediti tijekove rada i smanjiti troškove uz zajamčenu produktivnost zahvaljujući brzinama skeniranja do 30 ppm. Korisnici mogu brzo slati dokumente na razna mrežna odredišta, uključujući i slanje na više odredišta odjednom. Zahvaljujući novodizajniranom mehanizmu valjka za uvlačenje i ravnoj putanji papira, korisnici mogu bez bojazni skenirati razne vrste dokumenata, uključujući debele/tanke papire, kartice, dokumente duljine do 1 m, dokumente formata A3 (u načinu rada Folio) i reljefne kartice.

Rad prilagođen korisniku


Korisnicima će skeniranje uz ScanFront 330 biti jednostavno i praktično. Intuitivan zaslon u boji visoke razlučivosti osjetljiv na dodir dijagonale 8,4 inča i tipke za zadatke koje možete prilagoditi svojim potrebama jamče preciznu distribuciju datoteka na razne lokacije kao što su e-pošta, mrežna mapa, FTP, USB, faks i pisač. Korisne značajke koje štede vrijeme uključuju i funkciju koja korisnicima omogućava brzo slanje dokumenata na vlastitu adresu e-pošte te brzo faksiranje kod kojega pojedinosti odredišta faksa možete unijeti prilikom skeniranja.

Praktično daljinsko upravljanje


ScanFront 330 je jednostavno postaviti i upravljati njime, a pomaže i u smanjivanju troškova za IT. Prilikom dodavanja skenera u mrežu nije vam potreban dodatni hardver ili softver te ga možete pokrenuti bez potrebe za instalacijom softvera za poslužitelj. Upravitelji IT sustava mogu na daljinu ažurirati, stvarati sigurnosne kopije i vraćati veći broj uređaja pomoću jednostavnog web-preglednika, ili istovremeno pomoću alata ScanFront Administration.

Savršena integracija


Integracija u poslovne programe može biti iznimno jednostavna. Prilikom svakog skeniranja možete prenijeti i indeksne datoteke s metapodacima (u CSV ili XML formatu) i te podatke koristiti za određivanje naziva datoteka - omogućujući time jednostavniju klasifikaciju u uredskim sustavima. Osim toga, razvojnim inženjerima na raspolaganju su SDK alati, uključujući i verziju koja se temelji na webu, a koja omogućava pokretanje softvera ScanFront sa zasebnog poslužitelja na webu/u oblaku. Time su razvojnim inženjerima i IT odjelima omogućene još veće mogućnosti integracije u izradi vlastitih prilagođenih integriranih rješenja za poslovne programe.

Robusna zaštita


ScanFront 330 nudi bogat skup naprednih sigurnosnih značajki koje korisnicima omogućavaju potpunu kontrolu pristupa, upravljanja i distribucije informacija. Nude mogućnost postavljanja identifikacijskog pristupa uređaju, pristupa putem lozinke te automatske odjave nakon određenog razdoblja neaktivnosti. S jednog mjesta možete upravljati ograničenjima za korisnike i nadzirati njihovu aktivnost te dokumente koji se šalju šifrirati u PDF format, dodajući im lozinku za sigurnost kod pregleda, uređivanja i ispisa.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon imageFORMULA ScanFront 330, njegovim značajkama i mogućnostima.

Scanning speed A4 (single sided)

Brzina skeniranja za A4 (jednostrano)

Automatic document feeder

Automatski ulagač dokumenata

Up to 3,000 sheets per day

Do 3000 listova dnevno

Intelligent network scanning

Pametno mrežno skeniranje

8.4” touch screen

8,4-inčni zaslon osjetljiv na dodir

Double-sided scanning

Obostrano skeniranje

Scan to Folder

Scan to Folder (skeniranje u mapu)

Scan to FTP

Scan to FTP (skeniranje na FTP)

Scan to email

Skeniranje u e-poštu

Scan to USB memory

Skeniranje u USB memoriju

Scan to printer

Skeniranje na pisač

Scan to FAX

Skeniranje na faks-uređaj

 • Skener

 • Dokumentacija

 • Disk za postavljanje

 • AC adapter

 • Kabel za napajanje

 • Valjak za ulaganje

Videozapis ScanFront 330

Priloženi softver

ScanFront Administration Tool

Softver Administration Tool omogućava upravljanje većim brojem skenera ScanFront u isto vrijeme. Možete provjeriti status skenera ScanFront na mreži, konfigurirati postavke, upravljati korisnicima, izraditi rezervne kopije i obnoviti konfiguracijske podatke.

ScanFront Administration tool
ScanFront service software

Softver ScanFront Service

Softver ScanFront Service tvrtke Canon poboljšava mrežne funkcije ScanFront. Može se konfigurirati za slanje skenova na lokacije na mreži kada je onemogućen izravan prijenos sa skenera, na primjer:

•  Odredište na drugom segmentu mreže
•  Pisači na mreži
•  Dijeljene mape na računalima određenima IP adresom
•  Određeni NAS (uređaji za pohranu povezani s mrežom)

Paket za razvoj softvera

Naš program za razvoj poslovnih rješenja (BSDP) osmišljen je za pružanje pristupa nizu tehničkih informacija koje će vam pomoću u razvoju aplikacija za naš asortiman poslovnih proizvoda. Više informacija o našim paketima za razvoj softvera potražite na web-stranici Canon Developer Programme.

Easy Scanning

Kompatibilnost s platformom uniFLOW

Iskoristite prednost podrške platforme uniFLOW za mrežni skener dokumenata ScanFront tvrtke Canon kako biste poboljšali radne procese snimanja skenova i uživajte u većoj vrijednosti svojih Canon uređaja. ScanFront ima kompaktan dizajn i izuzetno pouzdan ulagač dokumenata, a može se postaviti tamo gdje je najpotrebniji radi učinkovitijeg snimanja šireg raspona dokumenata.